Kassandra

Kassandra - opis

Kasandra, zapadni deo Halkidikija, pošto je najbliži Solunu, je najpopularnije i najnaseljenije od ova tri poluostrva. Raširen je u oblasti gde ćete pronaći peščane plaže ukomponovane sa prirodnim lepotama i kristalno plavim morem. Kasandra je najbolji izbor za one koji više vole živopisne destinacije uz obilje noćnog života, zabave i mnogo drugih stvari. Ovde ćete naći sve pogodnosti – veliki izbor hotela i onih jeftinih i onih skupih, tradicionalne Grčke taverne, diskoteke, barove i drugu zabavu, kao i mnoge vidove rekreacije, posebno za vodene sportove. Sa druge strane, ukoliko najviše želite mir i tišinu, ovde možete naći brojna nenaseljena skrivena mesta. Kasandra je najpripitomljenija od ova tri prsta. Njena prostranstva su pozlaćena obrađenim poljima, njena obla brda blagoslovena bujnom vegetacijom i gustim borovim šumama. Njeni stanovnici su farmeri, koji žive svoj život na starinski način a svakog gosta dočekuju kao prijatelja.


Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 7

Sopstveni prevoz

22-09-2024

29-09-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 550 €

  • ukupna cena

    od 1100 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Lokacija: Hotel Bellagio se nalazi oko 600 metara od mesta Skala Furka i 400 metara od peščane plaže.

Sadržaj: Građen je u tradicionalnom stilu i sastoji se od glavne zgrade i pet bungalova. U sklopu kompleksa su restoran, bar na bazenu, bazen, dečji bazen, teniski tereni i parking.

Sobe: Hotel ima ukupno 84 sobe. Svaka soba poseduje klima uređaj sa individualnim regulatorom temperature, TV sa ravnim ekranom, telefon, SAT TV (ruski programi), mini-frižider, tuš, fen za kosu (na zahtev na recepciji), sef (na upit na licu mesta, uz doplatu), besplatan Wi -Fi internet, balkon/terasa.

Dvokrevetna soba – Oko 20m², pogodne za 2 osobe, sa francuskim ili dva odvojena kreveta.

Trokrevetna soba – Oko 35 m², pogodne za 2-3 osobe, sa tri odvojena kreveta ili frnacuskim i odvojenim krevetom.

Prikaži više Prikaži manje