Polihrono

Polihrono - opis

Na prvom, prstu Halkidikija, Kasandri, smešteno je popularno letovalište POLIHRONO. Nalazi se na samo 95 km jugoistočno od Soluna, ispred Haniotija i Pefkohorija. Naziv Polihrono (sa puno boja), ovaj gradić dobija zbog raznolikog cveća koje tu raste, a odlikuje ga inače bujna mediteranska vegetacija i duge peščane plaže pogodne za decu zbog postepenog ulaska u more. Mesto je tiho što je u skladu sa pravim porodičnim odmorom, a harmoniji doprinosi čisto more, prijatno topla voda, ali i aktivan sadržaj poput izleta na večnu planinu Olimp, posete Solunu, krstarenja zalivom Toroneos...

Polihrono je malo mesto ali potpuno prilagođeno potrebama turista. Razlozi njegove popularnosti je blizina, prirodne lepote, gostoljubivost i srdačnost domaćina, dobra snabdevenosti marketima, restoranima, barovima, picerijama i sličnim uslužnim objektima.
 

Pronađenih rezultata: 2

Sortiraj po
Filter
 • Odrasli

 • Deca

Odraslih: 2

Dana: 11 / Noći: 10

Sopstveni prevoz

20-05-2024

30-05-2024

 • cena po osobi

  Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

  od 85 €

 • ukupna cena

  od 170 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Lokacija: nalazi se na oko 150m od centra, na oko 80 m od plaže.
Opis: Nalazi se na početku šetačke zone, na 80m udaljenosti od plaže. Vila poseduje u svom sastavu  dvokrevetne i trokrevetne studije, koji se svi nalaze na  spratu. Svaka smeštajna jedinica sadrži kompletno opremeljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV i terasu. Vila je opremljena peškirimaSve smeštajne jedinice poseduju klima uređaj čije korišćenje je uključeno u cenu. Wi-Fi je besplatan.

* Lokaciju vile možete pogledati na linku 
POLIHRONO - APARTMANI 

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 11 / Noći: 10

Sopstveni prevoz

30-05-2024

09-06-2024

 • cena po osobi

  Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

  od 98 €

 • ukupna cena

  od 196 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Lokacija: nalazi se u centru, na oko 70 m od plaže.
Opis:  Nalazi se u cetralnom delu Polihrona, na 70m udaljenosti od plaže. Vila poseduje u svom sastavu dvokrevetne i trokrevetne studije, koji se svi nalaze u visokom prizemlju i na I spratu. Svaka smeštajna jedinica sadrži kompletno opremeljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV i terasu. Vila poseduje veliko ograđeno dvorište pa je pogodino za porodice sa malom decom.  Sve smeštajne jedinice poseduju klima uređaj čije je korišćenje u period jul-a do avgust-a besplatno, ostatak 7€ po danu. Wi-Fi je besplatan.

* Lokaciju vile možete pogledati na linku POLIHRONO - APARTMANI 

 

Prikaži više Prikaži manje