9-17 h Radnim danom

10-16 h Subotom

011/ 78 52 800 Beograd centar,011/ 78 52 801 Novi Beograd,021/ 21 55 315 Novi Sad

Polihrono

Polihrono - opis

Na prvom, prstu Halkidikija, Kasandri, smešteno je popularno letovalište POLIHRONO. Nalazi se na samo 95 km jugoistočno od Soluna, ispred Haniotija i Pefkohorija. Naziv Polihrono (sa puno boja), ovaj gradić dobija zbog raznolikog cveća koje tu raste, a odlikuje ga inače bujna mediteranska vegetacija i duge peščane plaže pogodne za decu zbog postepenog ulaska u more. Mesto je tiho što je u skladu sa pravim porodičnim odmorom, a harmoniji doprinosi čisto more, prijatno topla voda, ali i aktivan sadržaj poput izleta na večnu planinu Olimp, posete Solunu, krstarenja zalivom Toroneos...

Polihrono je malo mesto ali potpuno prilagođeno potrebama turista. Razlozi njegove popularnosti je blizina, prirodne lepote, gostoljubivost i srdačnost domaćina, dobra snabdevenosti marketima, restoranima, barovima, picerijama i sličnim uslužnim objektima.
 

Gradovi

Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 6 / Noći: 5

Sopstveni prevoz

12-09-2020

17-09-2020

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 45 €

  • ukupna cena

    od 90 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Lokacija: U centru, na oko 100m od plaže.
Opis: Vila se nalazi na glavnom trgu u centru Polihrona, na oko 100 metara od plaže. U svom sastavu vila ima dvokrevetne apartmane, kao i dvokrevetne apartmane sa pomoćnim krevetom, koji se svi nalaze na II spratu. Pomoćni ležaj je metalne konstrukcije na rasklapanje. Svaka smeštajna jedinica sadrži kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV i terasu. Vila je opremljena peškirima. Sve smeštajne jedinice poseduju  klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Vila ima parking i besplatnu Wi-Fi internet konekciju.

* Lokaciju vile možete pogledati na linku POLIHRONO - APARTMANI 

Prikaži više Prikaži manje