Megali Amos

Megali Amos - opis

Megali Amos je duga ali uska  dobro organizovana plaža koja je udaljena 2 kilometara od glavnog grada Skiatosa. Na ovoj plaži ima dosta plićaka i zbog toga je pogodna za porodice sa malom decom.Na plaži postoji nekoliko restorana i kafića. Na padinama planine iznad plaže su hoteli i apartmani, kao i sobe i vile za iznajmljivanje.


Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 11 / Noći: 10

Avion

12-09-2024

22-09-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 357 €

  • ukupna cena

    od 714 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

PREKO PUTA PLAŽE!!
Lokacija:
Vila Noula se nalazi u lepom mediteranskom vrtu, na idealnoj lokaciji, oko 1,5 km od centra grada, preko puta plaže Megali Amos. Do centralnog dela ove prelepe plaže je udaljena oko 350 m.
Opis: Studiji vile Noula su smešteni u prizemlju i na prvom spratu, imaju kompletno opremljenu čajnu kuhinju u okviru sobe, kupatilo (tuš/WC), TV, terasu, kao i klima uređaj čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta (8 € dnevno po smeštajnoj jedinici). Ova doplata nije obavezna. Vila Noula ima peškire, besplatan Wi-Fi internet, kao i mogućnost sopstvenog parkinga. Najbliži mini market je udaljen oko 250 m, a restoran oko 650 m. Vila je idealna za mlade zbog blizine grada, ali i za porodice, jer je plaža u neposrednoj blizini, a veliki vrt i dvorište su na raspolaganju deci. Treci krevet iskljucivo za dete do 12 godina.

.

* Lokaciju vile možete pogledati na linku SKIATOS - APARTMANI

Prikaži više Prikaži manje