9-17 h Radnim danom

10-16 h Subotom

011/ 78 52 800 Beograd centar,011/ 78 52 801 Novi Beograd,021/ 21 55 315 Novi Sad

Pefkari

Pefkari - opis

Pefkari - ovo maloodaralište leži duž prelepog peščanog zaliva i potpuno je okruženo borovinom. Nalazi se na oko 44 km od glavnog grada Tasosa i oko 28 km od luke Skala Prinos. Samo odmaralište je puno barova, restorana, hotela, kafića. Ovo je jedno mirno koje poseduje sve što je neophodno za jedan miran porodični odmor. Plaža je velika i ima delova gde je pesak, ali i gde je šljunak. Lmenarija se nalazi samo na oko 2,5 km severozapadno od ovog mesta, koju možete posetite radi šopinga ili da poaetite područje starog rudnika. U suprotnom pravcu na samo 1,5 km udaljen je grad Potos koji ima najburniji noćni život na ostrvu. Tako da letovanjem u ovom mestu možete da kombinujete miran i aktivan odmor ili se odlučiti za jedan od ponuđenih, u svakom slučaju je dobar odmor zagarantovan.


Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 6 / Noći: 5

Sopstveni prevoz

12-06-2020

17-06-2020

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 77 €

  • ukupna cena

    od 154 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Lokacija: Vila Pefkari Bay nalazi se na samoj plaži i šetalištu.
Opis: Vila Pefkary Bay je odlično pozicionirana na šetalištu koje se prostire duž plaže u mestu Pefkari. Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima koji imaju bočni pogled na more i smešteni su na prvom i drugom spratu, četvorokrevetnim apartmanima sa pogledom na dvorište na drugom spratu, i četvorokrevetnim apartmanom na trećem spratu (potkrovlje bez kosine), koji ima direktan pogled na more. Terase svih smeštajnih jedinica su na zajedničkim balkonima, jednim delom odvojene gelenderima. U zajednički ležaj mogu deca do 2 godine (širina francuskog ležaja je 160 cm), osim u trokrevetnom studiju gde deca ne mogu da dele ležaj (širina francuskog ležaja 140 cm). Svaka smeštajna jedinica poseduje kompletno opremeljenu kuhinju, kupatilo (tuš/WC),terasu, plazma TV, besplatnu Wi-Fi internet konekciju i klima uredjaj koji se doplaćuje (5 € dnevno po smeštajnoj jedinici).


Ova doplata nije obavezna. Vila nema parking, ali u blizini postoje dva javna besplatna parkinga. U dvorištu vile nalazi se ronilački centar jedan od najpoznatijih na Tasosu, sa licenciranim instruktorom koji je i vlasnik vile. Svi gosti imaju 15 % popusta na ronjenje i masažu koja je takodje u ponudi vlasnika vile.Ovu vilu preporučujemo svima koji žele miran lagodan odmor u blizini plaže i zaljubljenicima morskih dubina. U sobama je zabranjeno pušenje. Posteljina i peškiri se menjaju svakih 5 dana.

* Lokaciju vile možete pogledati na linku TASOS - APARTMANI 

 

Prikaži više Prikaži manje