Italija

Italija - opis


Gradovi

Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

SPECIJALNA PONUDA

Odraslih: 2

Dana: 5 / Noći: 2

Autobus

21-03-2024

25-03-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 130 €

  • ukupna cena

    od 260 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u navedenom hotelu do popune mesta:  u Milanu (Italija) sa 3* ili 4*

Best Western Hotel Goldenmile 4* https://www.hotelgoldenmile.it/

Nalazi se na 10 km je udaljenosti od centra Milana. Povezan je gradskim prevozom do centra grada. U sastavu hotela su restoran, parking, salu za sastanke, fitness i wellnes centar i wi- fi. Svaka soba ima kupatilo(tuš/WC),fen za kosu, TV, sef  i minibar. Doručak - kontinentalni (švedski sto).

Hotel Grand Barone Di Sassj 4* https://www.baronedisassj.com/en/hotel.html

Hotel je udaljen oko 11 km je udaljenosti od centra Milana. Povezan je gradskim prevozom do centra grada. Metro stanica je udaljena 550m od hotela. U sastavu hotela su restoran, bar, lift i wi-fi. Svaka soba ima kupatilo(tuš/WC),fen za kosu, telefon, TV, sef, minibar i klimu. Trokrevetne sobe su nedostupne.. Doručak - kontinentalni (švedski sto).

B&B Milano Sesto Marelli 3*  https://www.hotel-bb.com/it

Hotel je udaljen oko 15 minuta vožnje od centra Milana. Povezan je gradskim prevozom do centra grada. Metro stanica je udaljena 200m od hotela. U sastavu hotela su restoran, lift, parking i wi-fi. Svaka soba ima kupatilo(tuš/WC),fen za kosu, telefon i TV, sef i klimu. Doručak - kontinentalni (švedski sto).

Hotel Ih Hotels Milano St. John 4* https://www.ih-hotels.com/en/our-hotels/ih-hotels-milano-st-john.html 

Hotel je udaljen na oko 15 minuta vožnje od Milanske katedrale. Povezan je gradskim prevozom do grada, udaljen na oko 650m od najbliže metro stanice. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), SAT TV i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel Studios 4* https://www.hotelstudiosmilan.com/it/home

Nalazi se u mirnom delu grada, 10 km je udaljen od centra Milana. Povezan je gradskim prevozom do centra grada, a najbliza autobuska stanica je udaljena 300m od hotela. U sastavu hotela su restoran, bar, teretana. Svaka soba ima kupatilo, TV i klima uređaj, sef. Doručak - kontinentalni (švedski sto).

Hotel Sporting 4* https://www.hotelsportingcologno.com/

Hotel Sporting Cologno nalazi se u mestu Kolonjo Monceze, na 12 km je udaljenosti od centra Milana. Povezan je gradskim prevozom do centra grada. U sastavu hotela su restoran, bar, lift i wi-fi. Svaka soba ima kupatilo(tuš/WC),fen za kosu, TV, sef  i klima. Doručak - kontinentalni (švedski sto).

Prikaži više Prikaži manje