9-17 h Radnim danom

10-16 h Subotom

011/ 78 52 800 Beograd centar,011/ 78 52 801 Novi Beograd,021/ 21 55 315 Novi Sad

Najlepša Jezera Italije

Najlepša Jezera Italije - opis

Italijanska jezera nude od svega po malo; lepe gradove i sela koja se nalaze na samoj obali, u pozadini planine, fine objekate i naravno divan krajolik.
U zagrljaju zelenih šumskih oboda i snegom prekrivenih Alpa jezero Komo je najdramatičnije od svih jezera.Nalazi se na samo sat vremena vožnje od Milana .Grad Komo koji leži na ovom divnom jezeru je poznat po proizvodnji svile .Možete uzeti trajekt od njegovog pristaništa da biste stigli do Belađa dragulj grada koji deli jezero na tri dela.Vila Karlota je elegantna vila iz XVII veka koja je okružena bujnim zelenim baštama.
Najzapadnije jezero, jezero Maggiore ima posebnu atrakciju koja se zove Isola Bella najromatičnije od svih ostrva koja se nalaze na ovom jezeru.Poznata je po svojim palatama i vrtovima.
Jezero Garda najveće jezero u istočnom delu Italije .Jezero je okruženo zelenim brdima, vinogradima, maslinjacima, plantažama limuna.Spa-grad Sirmione je najpoznatije letovalište na jezeru Garda.

 
 


Gradovi

Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 6 / Noći: 3

Autobus

15-09-2020

20-09-2020

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 149 €

  • ukupna cena

    od 298 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnim iste kategorije:

- u Milanu ili okolini sa 3*

Hotel DEI FIORI 3* www.hoteldeifiori.com
Hotel se nalazi na oko 7 km od strogog centra Milana sa kojim je povezan gradskim prevozom. Poseduje recepciju, restoran, bar. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel BLU VISCONTI 3*
Hotel se nalazi na oko 12 km od centra grada. Hotel se nalazi u mirnom delu grada, okružen zelenilom, u blizini jezera. Povezan je gradskim prevozom do centra grada. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar . Svaka soba im kupatilo kupatilo (tuš/WC), TV i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

Prikaži više Prikaži manje