Kampofeliće Di Roćela

Kampofeliće Di Roćela - opis


Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 7

Avion

22-06-2024

29-06-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 1041 €

  • ukupna cena

    od 2082 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

HOTEL ACACIA RESORT 4* / Kampofeliće di Roćela/ https://www.acaciaresort.eu/language/en/home-e/

Lokacija: Hotel se nalazi u letovalištu Kampofeliće di Roćela. Udaljen je 15 km od živopisnog mesta Ćefalu i 55 km od Palerma. Od aerodroma je udaljen oko 80km. Hotel je vrlo elegantan i moderan i krase ga predivni vrtovi sa bujnom mediteranskom vegetacijom.
Hotelska ponuda: Hotel poseduje restoran, piano bar, bazen i bar pored bazena, mini golf, teniski teren, stoni tenis, bilijar, teren za odbojku na pesku, fitness centar, mini klub za decu, igralište za decu, animaciju, spa i wellness centar sa hidromasažnim bazenom, turskim kupatilom, saunom i sobama za masažu (uz doplatu), prostoriju za odlaganje prtljaga, besplatan parking, šatl bus do gradića Ćefalu (uz doplatu). 
Sobe: Sve sobe u hotelu poseduju klima uređaj, LCD TV, WiFi konekciju, mini bar uz doplatu, telefon, sef (uz doplatu 2 eur dnevno), kupatilo, fen, balkon. Krevetac za bebu se može iznajmiti na licu mesta uz doplatu od 15 eur dnevno. U našoj ponudi su superior sobe. Superior sobe su veličine 14- 20m2, imaju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta + dodatni pomoćni ležaj ili sofu na razvlačenje. Nalaze se u glavnoj zgradi i namenjene su za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete do 12 godina ili za 3 odrasle osobe.
Plaža: Od svoje privatne peščano-šljunkovite plaže udaljen je 200 metara. Ležaljke i suncobrani na privatnoj plaži su besplatni za goste hotela. Peškiri za plažu se doplaćuju.
Usluga:Usluga je noćenje sa doručkom ili polupansion - doručak i večera (švedski sto-samoposluživanje) uz doplatu.
Napomena: Prilikom prijavljivanja u hotel, obavezno dostaviti na uvid kreditnu karticu kao garanciju za eventualne dodatne troškove tokom boravka gostiju.

Prikaži više Prikaži manje