Mondelo

Mondelo - opis


Pronađenih rezultata: 2

Sortiraj po
Filter
 • Odrasli

 • Deca

SPECIJALNA PONUDA

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 7

Avion

24-08-2024

31-08-2024

 • cena po osobi

  Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

  od 925 €

 • ukupna cena

  od 1850 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

HOTEL CONCHIGLIA D'ORO 3*/Mondelo/ https://www.hotelconchigliadoro.it/

Lokacija: Miran, porodični hotel Conchiglia D`Oro, okružen mnoštvom zelenih vrtova i vila, smešten je u u rezidencijalnoj zoni mesta Mondelo, u blizini centra mesta, na ostrvu Sicilija. Od peščane plaže, do koje se može stići laganom šetnjom bulevarima sa prirodnim hladom, hotel Conchiglia D`Oro udaljen je 600 m. Grad Palermo nalazi se na 10 km udaljenosti od hotela, a aerodrom u Palermu 25 km.

Sobe: Hotel Conchiglia D`Oro ima 50 klasično opremljenih soba soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travelsu standard sobe. Svaka soba sadrži kupatilo, fen, telefon, TV, klima uređaj, sef, većina dvokrevetnih soba ima balkon. Trokrevetne sobe nemaju balkon, samo prozor. Dečiji krevetac je moguće obezbediti bez doplate. Standardne sobe su veličine 16-22m² i namenjene za smeštaj 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete.

Hotelski sadržaj: Osim restorana u kojem se služe pansionski obroci, hotel Conchiglia D`Oro poseduje manji bazen sa terasom za sunčanje, bar, internet kutak, sef, parking i servis za pranje veša.

Sport i zabava: Gosti hotela Conchiglia D`Oro u mestu Mondelo, na ostrvu Sicilija, mogu se opustiti u hotelskom baru ili na otvorenom manjem bazenu koji poseduje uređen prostor za sunčanje. Centar Mondela, gde gosti mogu uživati u usluzi brojnih restorana, kafića, picerija i poslastičarnica nalazi se na par stotina metara od hotela. Plaža Mondela je peščana, omiljeno je kupalište stanovnika grada Palerma i važi za jednu od najlepših na Siciliji. Do glavnog grada Palerma, nadaleko poznatog po svojoj istoriji, arhitekturi, kulturi i gastronomiji, a ujedno i centra svih glavnih dešavanja i noćnog života ovog mediteranskog ostrva, može se stići za 10ak minuta vožnje gradskim prevozom.

Prikaži više Prikaži manje

SPECIJALNA PONUDA

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 7

Avion

31-08-2024

07-09-2024

 • cena po osobi

  Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

  od 1445 €

 • ukupna cena

  od 2890 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

HOTEL SPLENDID LA TORRE 4*/ Mondelo/https://latorrehotel.it/

Lokacija:Hotel se nalazi u mestu Mondelo, mondenskom predgrađu Palerma, udaljen od centra 1 km. Od peščane plaže duge 3 km sa tirkizno plavim morem, udaljen je 400 metara. Grad Palermo je 10km dok je aerodrom od hotela udaljen oko 20km. U blizini hotela se nalazi stanica lokalnog autobusa koji saobraća do grada Palerma. 
Hotelski sadržaj: Recepcija, restoran sa predivnim pogledom na zaliv, bar, bar pored bazena, dva bazena sa morskom vodom, bazen za decu, terasa za sunčanje, besplatan WiFi, lift, parking, menjačnica, fitnes centar, ležaljke i suncobrani pored bazena.
Sobe: Svaka soba ima klima uređaj, TV, telefon, sef, mini bar, kupatilo sa fenom, WiFi konekciju. Standardne sobe su kvadrature do 20m², imaju pogled na unutrašnjost hotela ili vrt, u svom sastavu poseduju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta i pomoćni ležaj. Namenjene su za smeštaj 2 odrasle osobe i 1 dete do 12 godina ili za 3 odrasle osobe. Krevetac za bebu 16 eur dnevno na licu mesta.
Usluga: Usluga na bazi polupansion – doručak (samoposluživanje) i večera (set meni – izbor 3 menija).

Prikaži više Prikaži manje