Segedin & Aquapolis

Segedin & Aquapolis - opis

SEGEDIN - četvrti grad po veličini u Mađarskoj. Odlično je pozicioniran i lako dostupan, nalazi se na autoputu za Budimpeštu i Beč. Za turističke obilaske su značajni: istorijski deo grada, najveći park divljih životinja u Mađarskoj, najveći zatvoreni vodeni centar u centralnoj Evropi, Arkad šoping centar sa 130 prodavnica, muzej Paprike i Pick salame, park kulturnog nasleđa Mađarske, filmski festival pod otvorenim nebom, termalni izvori...



AQUAPOLIS - Vodeni grad Napfényfürdő Aquapolis , sa najdužim toboganima u Evropi očekuje svoje goste tokom cele godine . Nalazi se u Segedinu , nedaleko od mađarsko - srpske granice , na oko 15 minuta vožnje auto - putem . Kompleks bazena se prostire na 4400 m 2 u okviru koga ć e svaki uzrast naći odgovarajući vid odmora i uživanja . Najatraktivniji delovi ovog objekta su divovski zatvoreni tobogani dužine 223 i 272 metara, na čije tornjeve se prilazi liftom, na 30 metara visine. U prostoru zatvorenih bazena za uživanje na galeriji je postavljeno još 7 tobogana. Goste željne aktivnog odmora čekaju spiralni tobogani, džakuzi i vodeni slapovi. Za decu do 6 godina izgrađeni su odgovarajući plitki bazeni. U svetu za bebe-mame, na 70 m2, majke mogu bezbrižno da nahrane i uspavaju svoju decu. Decu većeg uzrasta čeka lavirint na četiri nivoa, kao i kuća za igru.
U okviru aquapolis-a izgrađena je i tiha relaksaciona zona, takozvani tihi wellness ( Usluge u pomenutoj zoni mogu koristiti samo lica iznad 16 godina starosti). Usluge u tihom wellnessu su bazeni za uživanje, džakuzi, masaža, finska sauna, infracrvena sauna, rimske kabine sa parom, kabine sa aromama i spolja saune-brvnare.

 


Gradovi

Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 1 / Noći: 1

Sopstveni prevoz

01-01-2024

22-12-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 79 €

  • ukupna cena

    od 158 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

NAPOMENA: Cene su izražene po danu, po osobi.
ZA VEĆI BROJ NOĆENJA POGLEDAJTE DOKUMENT ILI SE OBRATITE AGENCIJI PUTEM MAILA office@vivatravel.rs ili TELEFONA 011/78 52 800.


Hotel Novotel - nalazi se u centru Segedina, na obali reke Tise. Hotel poseduje restoran, bar, konferencijske sale, parking, wellness centar sa saunama i đakuzi. Sve sobe poseduju kupatilo (tuš/WC), fen, TV, mini bar, WI-FI i klima uređaj. Hotel nije povezan sa Aquapolisom toplom vezom. www.accorhotels.com

Prikaži više Prikaži manje