10-17 h Radnim danom

011/ 78 52 800 Beograd centar,011/ 78 52 801 Novi Beograd,021/ 21 55 315 Novi Sad,011/ 78 52 800 Terminal 1 - Šalter 702

Moskva

Moskva - opis

MOSKVA je jedan od nekoliko, po mnogim kriterijumima, najvažnijih gradova sveta. Prestonica je carske i moderne Rusije. Ona je veliki naučni, kulturni, politčki , privredni i turistički centar jednog dela sveta (malo je reći Rusije), riznica kulture koja čuva blago i drevno nasleđe u veličanstvenim zdanjima čuvenog Kremlja i pod zlatnim i šarenim kupolama za nju karakterističnih pravoslavnih svetinja.

Moskva liči na jedan od brojnih mozaika koji ukrašavaju foajee njenih podzemnih stanica. Ovaj grad u sebe lako prima svakojake tradicije i uticaje da bi na kraju, opet, ostao – jedinstven. Gradom dominiraju grandiozna i mahom masivna zdanja koja joj daju utisak moći i autoriteta.


Fasade gradskih palata su impresivne i veličanstvene. Postoji u njima izvesna sličnost odnosno stil po kome je Moskva jedinstvena i prepoznatljiva. Među njima se ističu Boljšoj teatar, Puškinov muzej, zdanje Državnog istorijskog muzeja, Tretjakovskaja galerija, Muzički konzervatorijum Čajkovski


Gradovi

Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 4 / Noći: 3

Avion

03-06-2020

06-06-2020

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 445 €

  • ukupna cena

    od 890 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Hoteli Delta 4* i Gamma 3* se nalaze u hotelskom kompleksu Izmailovo. U pitanju su dva krila jedne zgrade. Koriste isti restoran za doručak. Metro stanica je na oko 100 m od hotela. Sama vožnja metroom do Crvenog trga traje 15 min (od hotela sa pešačenjem 25-30 min), što je od velikog značaja za efektivno korisćenje slobodnog vremena. U sklopu kompleksa je sve što je turistima i gostima grada potrebno - jeftini restorani brze hrane, tržni centar, kao i velika pijaca suvenira.
Hoteli su u potpunosti renovirani. Doručak švedski sto.
Razlika između hotela Delta 4* i Gamma 3* je u starosti nameštaja (u Delti je noviji, mada je i u Gammi sasvim solidan) i u detaljima (u Delti u sobama daju flašice sa vodom, papuče …).
Sobe u oba hotela su iste površine i klimatizovane.

Prikaži više Prikaži manje