Barselona

Barselona - opis

Iskoristite jedinstvenu priliku da posetite jedan od najlepših evropskih gradova, Barselonu. Prošetajte ulicama grada u koji je svoj originalni pečat utkao Antoni Gaudi. Divite se samo nekim od njegovih remek-dela gde ćete imati utisak kao da ste zalutali u bajci. Tu je nezaobilazni park Guell, odakle se pruža nezaboravan pogled na Barselonu, Casa Battlo, La Pedrera, Casa Guell i najimpozantnije od svih, Sagrada Familia. Sa Plaza Katalunje zaputite se u čuvenu ulicu Las Ramblas na čijem kraju se nalazi statua Kolumba okrenuta ka pučini mora. Uživajte u brojnim restoranima, barovima i diskotekama i prepustite se čarima noćnog života ovog prelepog grada.


Pronađenih rezultata: 2

Sortiraj po
Filter
 • Odrasli

 • Deca

Odraslih: 2

Dana: 10 / Noći: 7

Autobus

04-10-2024

13-10-2024

 • cena po osobi

  Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

  od 309 €

 • ukupna cena

  od 618 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

NAPOMENA O BROJU NOĆENJA: 5 noći u hotelu + 2 noćne vožnje
Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je navedenim hotelima do popune mesta. Viva Travel doo zadržava pravo zamene hotela sličnim hotelom iste ili više kategorije od navedenih hotela.

HOTEL CAMPANILE NICE AEROPORT 3* (Nica) - https://nice-aeroport.campanile.com/fr-fr/
Napomena: u Francuskoj je specifičnija kategorizacija hotela nego u ostatku Evrope (hoteli economik su po kvalitetu i sadržaju kao hoteli sa 2* u ostatku Evrope). Hotel se nalazi na Engleskoj promenadi, na liniji je gradskog prevoza.. Hotel poseduje restoran, bar, snek bar, kafe, Wi Fi,  parking koji se doplaćuje. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC) i TV, telefon, Wi Fi . Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL BLUE SEA MONTEVISTA/HAWAI 3* (Ljoret de Mar) -https://www.blueseahotels.com/hoteles/destinos/costa-brava/lloret-de-mar/bluesea-montevista-hawai
Nalazi se na oko 800 metara do najlepših plaža i na oko 5 minuta od centra mesta. Poseduje restoran, bar, internet, igralište za decu,  otvoreni bazen. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, telefon i balkon. Doručak i večera na bazi švedskog stola.

HOTEL ATENE 3* www.hotelatene.com  (Lido Di Jesolu (Italija) sa 3*)
Hotel se nalazi između Trga Brescia i Trga Mazzini i na oko 50m od plaže. Hotel poseduje recepcija, parking sa ograničenim brojem mesta, restoran i wi-fi. Svaka soba sadrži klimu, kupatilo, sef, fen, balkon, TV, telefon.  . Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL VIANELLO 3* www.hotelvianello.it (Lido Di Jesolu (Italija) sa 3*)
Hotel se nalazi  između Trga Milano i Trga Torino, na oko 350 metara od plaže. Hotel poseduje restoran, bar sa terasom, lift, bazen, parking i wi-fi. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, telefon, TV, sef, balkon i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL RIVIERA 3* www.hotel-riviera.org (Lido Di Jesolu (Italija) sa 3*)
Hotel se nalazi na 14 minuta hoda od trga Torino i nekoliko minuta hoda od plaže. Hotel poseduje recepcija, parking, restoran i wi-fi. Svaka soba sadrži klimu, kupatilo,  balkon, TV i telefon.  . Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL PALME 3* https://palmehotel.it/(Lido Di Jesolu (Italija) sa 3*)
Hotel se nalazi na oko 50m od plaže, najbliža autobuska stanica do centra mesta je udaljena 100m od hotela. Hotel poseduje recepcija, parking,restoran, bar i wi-fi. Svaka soba sadrži klimu, kupatilo, fen za kosu, sef, balkon i TV.  . Doručak – kontinentalni švedski sto.

Prikaži više Prikaži manje

Odraslih: 2

Dana: 4 / Noći: 3

Avion

23-02-2024

26-02-2024

 • cena po osobi

  Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

  od 339 €

 • ukupna cena

  od 678 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Na zahtev putnika možemo obezbediti i druge hotele Predlog hotela:

Hotel NH CORNELLA 3* - http://www.travelodge.es/lhospitalet-hoteles-en-barcelona
Ovaj hotel se nalazi u poslovnoj četvrti  na liniji gradskog prevoza, na oko 20 minuta vožnje od svih glavnih znamenitosti Barselone.
Hotel poseduje restoran, bar, internet (čije se korišćenje dodatno naplaćuje) i parking.
Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), klima uređaj, TV i internet (čije se korišćenje dodatno naplaćuje). Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel FIRA CONGRES 4*   -   http://www.firacongress.com/en
Ovaj moderan hotel se nalazi na oko 15 minuta udaljenosti od centra grada.
Hotel poseduje restoran, bar, internet, konferencijsku salu, spa centar, internet i teretanu.
Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV, internet i sef (čije se korišćenje dodatno naplaćuje). Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel NH PORTA BARCELONA 3*   -   http://www.nh-hoteles.es/nh/es/hoteles/espana/barcelona/nh-porta-barcelona.html
Ovo je odličan hotel iz svetskog poznatog lanca NH, nalazi se u širem centru grada. Dobro je povezan sa centrom gradskim prevozom.
Hotel poseduje restoran, bar, internet, konferencijsku salu, saunu, đakuzi, internet i teretanu.
Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), fen, telefon, klima uređaj, TV, internet i sef (čije se korišćenje dodatno naplaćuje).
Doručak – kontinentalni švedski sto.

Prikaži više Prikaži manje