Barselona

Barselona - opis

Iskoristite jedinstvenu priliku da posetite jedan od najlepših evropskih gradova, Barselonu. Prošetajte ulicama grada u koji je svoj originalni pečat utkao Antoni Gaudi. Divite se samo nekim od njegovih remek-dela gde ćete imati utisak kao da ste zalutali u bajci. Tu je nezaobilazni park Guell, odakle se pruža nezaboravan pogled na Barselonu, Casa Battlo, La Pedrera, Casa Guell i najimpozantnije od svih, Sagrada Familia. Sa Plaza Katalunje zaputite se u čuvenu ulicu Las Ramblas na čijem kraju se nalazi statua Kolumba okrenuta ka pučini mora. Uživajte u brojnim restoranima, barovima i diskotekama i prepustite se čarima noćnog života ovog prelepog grada.


Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

IZDVAJAMO ZA VAS

Odraslih: 2

Dana: 4 / Noći: 3

Avion

30-12-2022

02-01-2023

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 779 €

  • ukupna cena

    od 1558 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

- Smeštaj je u Barseloni (Španija). Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela ili sličnom:

HOTEL SILKEN SANT GERAVASI  3*  https://www.hoteles-silken.com/es/hotel-st-gervasi-barcelona/

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u blizini centra grada, na liniji gradskog prevoza, na oko 10 minuta vožnje javnim prevozom od centra Barselone. Raspolaže sa 63 sobe. Svaka soba poseduje klima uređaj, LCD TV, kupatilom( tuš/WC) i Wi-Fi internetom. Doručak – kontinentalni švedski sto.

Prikaži više Prikaži manje