09-20 h Radnim danom

10-16 h Subotom

011/ 78 52 800 Beograd centar,011/ 78 52 801 Novi Beograd,021/ 21 55 315 Novi Sad,011/ 78 52 800 Terminal 1 - Šalter 702

Cirih

Cirih - opis

Grad Cirih leži u srcu Evrope, i u samom srcu Švajcarske na severnoj obali Ciriškog jezera. Multikulturalni duh ovog grada i raznovrsne ponude raznih aktivnosti je ono što svake godine privlači mnoštvo posetioca iz celog sveta. Do Ciriha je lako doći, bilo vozom, bilo avionom ili privatnim vozilom. Međunarodni aerodrom ima direktne veze sa preko 150 destinacija. Za samo deset minuta se može stići od aerodroma do cenztra grada vozom. Ciriška glavna železnička stanica smatra se središnjim evropskim železničkim čvorištem.
U ovom naučno - poslovnom centru živi više od 400.000 ljudi. Zahvaljujući vrhunskoj infrastrukturi postavljenoj u prirodnom okruženju, Cirih je doata popularno mesto za studiranje i istraživanje. Na primer Švajcarski federalni institut za tehnologiju u Ciruhu izgrađen krajem 19 veka, može da se pohvali da je 21 dobitnik Nobelove nagrade povezan upravo sa ovim univerzitetom. Cirih se ponosi i sa velikim brojem klubova, gde žurke počinju od 23:00 i tgraju do ranih jutarnjih časova. Takođe i za ljubitelje umetnosti ovaj grad ima mnogo šta da ponudi. Samo se u samom cenztru garada nalazi preoko 50 muzeja, od kojih je 14 posvećeno umetnosti. Živahna tradicija trgovačkih putnika datira još iz srednjeg veka.


Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 7 / Noći: 4

Autobus

28-12-2019

03-01-2020

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 289 €

  • ukupna cena

    od 578 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

NAPOMENA O BROJU NOĆENJA: 4 noći u hotelu + 2 noćne vožnje
Smeštaj u Cirihu (Švajcarska) je u hotelu u rangu 2*. Hoteli iz ove ponude imaju restoran, a svaka soba ima tuš/WC i nalaze se na liniji gradskog prevoza. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela do popune mest

- U Milanu (Italija) sa 3*:
HOTEL IDEA SAN SIRO 4* www.ideahotel.it
Hotel se nalazi na oko 10 km od centra grada. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar. Svaka soba im kupatilo kupatilo (tuš/WC), TV i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.


HOTEL SUNFLOWER 4* www.hotelsunflower.it
Hotel se nalazi u širem centru grada. Povezan je gradskim prevozom do grada. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

HOTEL DEI FIORI 3* www.hoteldeifiori.com
Hotel se nalazi na oko 7 km od strogog centra Milana sa kojim je povezan gradskim prevozom. Poseduje recepciju, restoran, bar. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), TV i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

- U Cirihu (Švajcarska) u rangu 2*:
IBIS ZURICH ADLISWIL - www.accorhotels.com/gb/hotel-1989-ibis-zurich-adliswil/index.shtml
Hotel se nalazi na 100 m od najbliže autobuske stanice. Od centra grada je udaljen 10 km. Raspolaže sa 117 soba.  Treći ležaj je krevet na sprat. Hotel poseduje restoran, internet i parking čije se korišćenje doplaćuje. Svaka soba poseduje kupatilo (tuš/WC), TV i internet, telefon. Doručak – kontinentalni švedski sto.

Prikaži više Prikaži manje