Zanzibar

Zanzibar - opis

Glavni dela države Tanzanije u Istočnoj Africi je Zanzibar.
Zvanični jezik: kiswahili i engleski
Religija: islam
Pozivni broj: +255
Klima: Zanzibar ima tropsku klimu sa prosečnim dnevnim temperaturama od oko 27°C leti i oko 24°C zimi. Od jula do oktobra su najprijatniji meseci jer su dani suvi uz niske vlažnosti i temperature oko 25 ° C. Od novembra do marta je takođe veoma lepo vreme u godini, samo je malo toplije. Kišna sezona je između aprila i maja kada većina hotela na Zanzibaru ne radi. Temperatura vode u Indijskom okeanu tokom cele godine je prijatna oko 27° C .


Valuta i plaćanja: Domaća valuta je Tanzanijski Šiling ali američki dolar je široko prihvaćen. Kreditne kartice su prihvaćene u većini hotela, ali ne i u mnogim prodavnicama i svakako ne na lokalnim pijacama. Budite spremni da platite doplatu od 5 - 10% ako plaćate kreditnom karticom.

Zdravstvena zaštita: VAKCINACIJA NIJE POTREBNA (osim za putnike koji dolaze sa zaraženih područja). Preporučuje se poneti kapu ili šešir za sunce i kreme za sunčanje sa visokim faktorom.


Gradovi

Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 12 / Noći: 10

Avion

06-07-2024

17-07-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 1490 €

  • ukupna cena

    od 2980 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

Hotel   3* u Dohi
Hotel sa 3* u Dohi je smeštajni objekat koji raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Usluga je na bazi noćenja sa doručkom (kontinentalni doručak). Ime hotela biće potvrđeno po formiranju grupe, a najkasnije 2 nedelje pred put.

Prikaži više Prikaži manje