Vesti

  • 17-08-2015

U Beču kafić za obolele od alergija

Vest koja će obradovati sve ljubitelje slatkiša, a najviše one netolerantne na određene sastojke kojih ima u hrani (pre svega onoj koja se nalazi na raftovima u marketima), jeste da je neko mislio i na njih !

  • 30-07-2015

Ljubitelji biciklizma i druga MTB trka

Predstojeće dane vikenda možete provesti na planini. Priroda nam pruža razne načine da uživamo u njoj. Iskoristimo ih i spojimo ljubav prema biciklizmu i putovanjima.

  • 30-06-2015

Putovanja u Grčku - Zvanično sopštenje Ministarstva turizma R. Grčke

Povodom najnovijih vesti koje se odnose na dešavanja u Grčkoj, oglasilo se i Ministarstvo finansija, infrastrukture, pomorstva i turizma Republike Grčke, zvaničnim saopštenjem.

  • 29-06-2015

Rezultati kviza: U Leptokariju ide...

Naš mali nagradni kviz u saradnji sa portalom "Novosti" se završio. Svim učesnicima zahvaljujemo na angažovanosti i učestvovanju.

  • 28-06-2015

BEČ: Međunarodni muzičko-filmski festival

Čuveni međunarodni muzičko-filmski festival na platou ispred Skupštine grada Beča spada u najatraktivnije letnje ponude u Beču od 4. jula do 6. septembra. Biće prikazivani mužički filmovi svih žanrova na ogromnom platnu pod vedrim nebom uz finu kulinarsku ponudu iz mnogih zemalja.

  • 22-05-2015

Kroz Makedoniju sigurno do Grčke

Čim su se turističke agencije uverile u bezbednost na putevima Makedonije, počele su da šalju svoje autobuse za Grčku preko graničnog prelaza Preševo - Tabanovce.

  • 13-05-2015

MACO, MACANE: Zana objavila novu pesmu posle pet godina

Popularna grupa “Zana” nakon višegodišnje pauze ponovo se vratila na scenu. Spotom za pesmu “Maco” najavili su album koji je uveliko u pripremi. Spot je sniman u Veneciji uz podršku turističke agencije VIVA Travel.

  • 16-04-2015

Grupa ZANA i novi spot u Veneciji

Grupa Zana, poznata po tome da je još pre više od jedne decenije snimala spotove na egzotičnim lokacijama (Tajlandu, Kubi, Brazilu...), posle pet godina medijske pauze za ekranizaciju nove pesme, koja nosi naziv Maco, odabrala je Italiju. U spotu se pojavljuju Boško Jakovljević, Ksenija Bujišić, Tamara Živanović. Snimalo se u Veneciji, Veroni, Muranu..., a putovanje i obilazak navedenih destinacija omogućila je Turistička agencija Viva.