Vesti

  • 30-06-2015

Putovanja u Grčku - Zvanično sopštenje Ministarstva turizma R. Grčke

Povodom najnovijih vesti koje se odnose na dešavanja u Grčkoj, oglasilo se i Ministarstvo finansija, infrastrukture, pomorstva i turizma Republike Grčke, zvaničnim saopštenjem.

  • 29-06-2015

Rezultati kviza: U Leptokariju ide...

Naš mali nagradni kviz u saradnji sa portalom "Novosti" se završio. Svim učesnicima zahvaljujemo na angažovanosti i učestvovanju.

  • 28-06-2015

BEČ: Međunarodni muzičko-filmski festival

Čuveni međunarodni muzičko-filmski festival na platou ispred Skupštine grada Beča spada u najatraktivnije letnje ponude u Beču od 4. jula do 6. septembra. Biće prikazivani mužički filmovi svih žanrova na ogromnom platnu pod vedrim nebom uz finu kulinarsku ponudu iz mnogih zemalja.

  • 22-05-2015

Kroz Makedoniju sigurno do Grčke

Čim su se turističke agencije uverile u bezbednost na putevima Makedonije, počele su da šalju svoje autobuse za Grčku preko graničnog prelaza Preševo - Tabanovce.

  • 13-05-2015

MACO, MACANE: Zana objavila novu pesmu posle pet godina

Popularna grupa “Zana” nakon višegodišnje pauze ponovo se vratila na scenu. Spotom za pesmu “Maco” najavili su album koji je uveliko u pripremi. Spot je sniman u Veneciji uz podršku turističke agencije VIVA Travel.

  • 16-04-2015

Grupa ZANA i novi spot u Veneciji

Grupa Zana, poznata po tome da je još pre više od jedne decenije snimala spotove na egzotičnim lokacijama (Tajlandu, Kubi, Brazilu...), posle pet godina medijske pauze za ekranizaciju nove pesme, koja nosi naziv Maco, odabrala je Italiju. U spotu se pojavljuju Boško Jakovljević, Ksenija Bujišić, Tamara Živanović. Snimalo se u Veneciji, Veroni, Muranu..., a putovanje i obilazak navedenih destinacija omogućila je Turistička agencija Viva.

  • 24-03-2015

NOVE POSLOVNICE AGENCIJE VIVA U NOVOM SADU I NIŠU !!

U cilju poboljšanja kvaliteta poslovanja i komunikacije sa korisnicima naših usluga, Turistička agencija VIVA otvara dve nove poslovnice van Beograda.

  • 16-03-2015

FOTO KONKURS: “Oživi leto!”

Ako već niste čuli za foto konkurs "Oživi leto", evo prilike da se priključite istom. Naime, u saradnji sa portalom Telegraf.rs organizovan je nagradni foto-konkurs pod sloganom “Oživi leto”