Vesti

  • 01-08-2014

Sunčanica - kako je prepoznati i kako reagovati

Sunčanica nastaje izlaganjem glave i potiljka visokoj temperaturi. Koristeći krv kao rashladnu tečnost pri visokim temperaturama, telo prvenstveno štiti najvažnije organe - kao što je mozak.

  • 28-07-2014

Šta je važno znati kada živa pređe 30C

Leto koje je pred nama mnogi će iskoristiti za putovanje, a oni koji ostaju u gradu vodiće bitku sa užarenim asfaltom i visokim temperaturama. Uz ove trikove možemo vam olakšati preživljavanje dana u kojima će temperatura biti iznad 30C.

  • 27-07-2014

Njeno veličanstvo - Turska baklava

Kada kažemo baklave pomislimo prvo na Tursku. Pravimo ovaj specijalitet i u balkanskim zemljama, ali nisu potpuno iste. Kako se pravi prava turska baklava, koji su joj osnovni sastojci i o još nekim stvarima, govori Mustafa Karligom, generalni direktor Baklava Carstva u centru Beograda.

  • 22-07-2014

Dokumenta potrebna za putovanje autom van Srbije

Spremate se za odlazak na odmor van zemlje. Imate pasoš? I vaš četvorotočkaš mora da ima svoja dokumenta. Vama je potrebna međunarodna vozačka dozvola, a njemu zeleni karton.

  • 18-07-2014

Polihrono - mesto u kome letuje i Novak Đoković

Na svim domaćim portalima osvanula je vest daje novopečeni bračni par Đoković trenutno u Grčkoj, tačnije u mestu Polihrono. Letovanje u ovom mestu je zaista pristupačno i dostupno svima.

  • 12-07-2014

Zanimljiva razglednica Beograda

Ovaj video je ovih dana najlepša razglednica Beograda. Na Youtube ju je postavio Dušan Stojančević, koji u opisu snimka otrkiva da mu je za njenu izradu bilo potrebno 60 dana i više od 20.000 fotografija. Sve zajedno više od 500 gigabajta podataka.

  • 12-07-2014

Prvi put sa bebom na letovanje

Verujemo da već duže vreme planirate odmor ukoliko imate malo dete. Kada ići, čime putovati, letnje vrućine? Zbog toga će vam sledeći odgovori biti od koristi ukoliko imate dileme oko prevoza, izbora destinacije...

  • 10-07-2014

Korisno: Aplikacije za putovanja

Korisnici mobilnih telefona svoje aparate ne ostavljaju ni kada idu na odmor. A i zašto bi kada im oni omogućavaju razne pogodnosti. Možete da napravite video poziv, pošaljite tekstualnu poruku, da zovete preko Skype-a ili Viber-a... Evo nekih aplikacija koje su veoma korisne, naročito za putovanja.