Vesti

  • 02-07-2014

Ovde je letovala elita: Ko su sve bili gosti na Svetom Stefanu

Na pitanje ko su bili gosti koji su plaćali noćenje u sobama i apartmanima hotelskog grada na ostrvu od 900 do 3.000 eura, predstavnik grčke kompanije koja je zakupac ovih objekata, Kevin Bruk i njegovi saradnici kažu da je to "poslovna tajna".

  • 27-06-2014

Prirodno i zdravo: Prirodno ulje za sunčanje

Krema za sunčanje sa što većim faktorom se često nalazi na vrhu naše liste stvari koje planiramo da ponesemo kada krenemo na odmor. Ipak, ne moramo da koristimo uvek hemiju. Mi vam danas dajemo recept za prirodno ulje za sunčanje.

  • 22-06-2014

Kućni ljubimci na letovanju - da ili ne

Godišnji odmor je vreme odmora za celu porodicu. Mnogi vlasnici pasa svoje ljubimce smatraju delom porodice, ali šta ako niste u situaciji da ih povedete? Ovo su stvari na koje morate obratiti pažnju.

  • 22-06-2014

Idealna letnja destinacija za svaki horoskopski znak

Neki ljudi veruju u horoskop, a drugi ne veruju baš, ali ga ipak čitaju. Bez obzira u koju grupu spadate, sigurno nekada čitate horoskop. Neko voli aktivan odmor, neko bi se po ceo dan izležavao. To lako može da se vidi iz odlika vašeg horoskopskog znaka. Evo šta astrolozi kažu za odabir letnje detinacije.

  • 15-06-2014

Letovanje sa detetom – šta poneti od lekova

Odlazak sa detetom na more, posebno prvi put, veliki je stres za roditelje. Da li će biti lako doći do pedijatra ukoliko bude bilo potrebe? Gde pronaći lekove? Šta sve poneti iz Srbije kada krenemo na put? Potrudili smo se da vam pomognemo.

  • 13-06-2014

Iz ugla jedne porodice: Akvapolis i Palić

Deca uživaju u vodenim sportovima, a malo stariji u poseti različitim gradovima i državama. Putovanje ne sme da bude skupo, a opet mora da bude zanimljivo.

  • 26-05-2014

Top 20 zanimljivosti iz turizma

1. Monako je manji od Central parka u Njujorku. 2. Najskuplji hotelska soba na svetu košta 83.200 dolara za noć u Hotelu President Vilson u Ženevi ...

  • 08-05-2014

NAGRADNO PUTOVANJE!!...LETO JE POČELO!

Kod nas je leto već uveliko stiglo!! Iskoristite mogućnost da već među prvima letujete i to besplatno! :) Učestvujte u našoj novoj igri i osvojite putovanje, ali morate biti VRLO BRZI jer su polasci krajem maja ...