Vesti

  • 26-05-2014

Top 20 zanimljivosti iz turizma

1. Monako je manji od Central parka u Njujorku. 2. Najskuplji hotelska soba na svetu košta 83.200 dolara za noć u Hotelu President Vilson u Ženevi ...

  • 08-05-2014

NAGRADNO PUTOVANJE!!...LETO JE POČELO!

Kod nas je leto već uveliko stiglo!! Iskoristite mogućnost da već među prvima letujete i to besplatno! :) Učestvujte u našoj novoj igri i osvojite putovanje, ali morate biti VRLO BRZI jer su polasci krajem maja ...

  • 08-05-2014

Šta sve naši putnici mogu da unesu u Srbiju

Koliko ste se puta zapitali šta sme da se unese u Srbiju nakon povratka iz inostranstva? Ovo su najvažnije stvari na koje bi valjalo da obratite pažnju.

  • 20-04-2014

Minhen: Raj za nudiste

Nudizam u Nemačkoj nije kontroverzna stvar i Minhen je samo nastavio praksu koja se godinama primjenjivala. Nudisti na obalama reke Isar ili u gradskom vrtu Englišer bili su normalna pojava, a sada su i zvanično dobili mesta na kojima mogu uživati u suncu.

  • 03-04-2014

Top 20 saveta za bezbednije i lepše putovanje

Putovanja dugo planiramo i trudimo se da nam ništa ne pokvari put. Da bi vaš odmor bio kao iz snova, pridržavajte se bar nekih najosnovnijih pravila, na koje ipak često zaboravljamo. Ovo su neki jednostavni ali korisni saveti:

  • 24-03-2014

PIŠI O STAROM, OSVOJI NOVO PUTOVANJE !

Konkurs "PIŠI O STAROM, A OSVOJI NOVO PUTOVANJE!" Podelite sa nama uspomene na posetu nekom lepom gradu u zemlji ili inostranstvu, koji je na vas ostavio najjači utisak i osvojite put u Veneciju ili Milano.

  • 22-03-2014

Top 10 najmirnijih zemalja sveta. Da li ima i nas na spisku

Kada krećemo na put važno nam je da je zemlja u koju idemo bezbedna. Srbiju su tokom devedesetih strani turisti često izbegavali zbog ratova. Predstavljamo vam top 10 najmirnijih zemalja prema Globalnom indeksu mira. One su samim tim i pristupačne za turiste.

  • 29-01-2014

Kako spakovati kofer za letovanje

Letovanje, zimovanje, nije važno gde, važno da se putuje! I dok se zamišljate kako pijuckate koktele na nekoj plaži, previđate jednu sitnicu. Pakovanje kofera za letovanje, nekima zadovoljstvo, nekima noćna mora.