Antalija, Lara - AVION

Opis

LAST MINUTE POPUST do -33%
Oblast Lara je udaljena 20-tak km od Antalije i čine je luksuzni hoteli sa odličnom uslugom, smešteni na poznatoj Lara plaži koja je dugačka 8km, sa kristalno čistim morem. Lara je poznata po tematskim hotelima koji oslikavaju najpoznatije gradjevine sveta kao što su Kremlj, Topkapi… zbog čega je Lara dobila nadimak turski Las Vegas. Lara na luvijskom znači pesak.<
Turska je rajska destinacija gde leto traje od ranog proleća do kasne jeseni. Plaže su duge i more tirkizno, a unutrašnjost skriva brojne prirodne i kulturne znamenitosti. Gost u Turskoj je kralj, od Boga poslan, pa su stoga uvek snalažljivi Turci razvili koncept „all inclusive“ ponude.

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJA - INFO


Klubovi i hoteli visokog kvaliteta nude šaroliku ponudu raznih užitaka koji čine savršen odmor. U jednom danu možete doživeti adrenalinski spust toboganom u hotelskom aqua parku, ples tokom večernjeg koncerta i zabavno poslepodne u društvu hotelskih animatora. Bogata arheološka i kulturna ostavština posledica je spoja raznih civilizacija koje su živele na turskoj zemlji. Turska je raj za cenkanje, a turske tržnice, svet za sebe. Koža, nakit, tepisi, začini i ostali proizvodi, prodaju se po izvrsnim cenama. Turska je kuhinja među deset najboljih u svetu. Antalija je moderan glavni grad turske rivijere, gde s talasima stižu priče iz antike.

 


Slični aranžmani

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca