Paralia 2 - autobuski, sopstveni prevoz

Opis

-15% POPUSTA ZA UPLATE U CELOSTI PRILIKOM REZERVACIJE !!
Letovalište Paralia je destinacija koja nudi intenzivnu mediteransku atmosferu, izuzetnu klimu, obale i plaže u samom zagrljaju Olimpa. Paralija se nalazi u severnom delu Grčke, okružena popularnim centrima, poput grada Katerinija, koji se nalazi na samo 7 km od njega, Solunom na 60km, i Olympic Beach na 2km.
Nekadašnje ribarsko pristanište Katerinija, seoce sa svega par kućica, preraslo je u kosmopolitsko mesto koje svoj prosperitet i razvoj može da zahvali reci turista koji su boravili tokom poslednjih dekada prošlog veka. Boravak u njoj je veoma prijatan i do nje može vrlo lako da se dodje. Bogata mediteranska vegetacija i umerena klima tokom cele godine idealan su poziv za nezaboravno letovanje. Paralija nudi fantastične plaže koje su široke, peskovite i savršeno uređene, sa kristalno čistim i plitkim morem.Paralia je posebno poznata po veoma burnom noćnom životu, pa su njeni posetioci često i mladi ljudi željni provoda i zabave, koji uživaju u brojnim barovima, diskotekama i kafićima.

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJA - INFO


Popularna je diskoteka “Event”, kao i “Casa la note” koja često organizuje tematske večeri, dok u čuvenoj diskoteci “Omilos” veče možete provesti uz srpsku muziku. Paralija je živ grad sa mnoštvom atrakcija i mogućnostima za zabavu za odrasle ali i za decu, sa igralištima, bazenima, vodenim parkovima, pa je tako idealna destinacija kako za mlade tako i za porodice sa decom i ljubitelje avanture i sportova na vodi. Brojne prodavnice i butici kože, krzna, zlata, suvenira, predstavljaju raj za šoping, a za snabdevanje na raspolaganju su manji i veći marketi i hiper market Lidl. Za gurmane u Paraliji ima dosta ribljih restorana, taverni sa tradicionalno dobrim specijalitetima grčke kuhinje, internacionalnih restorana, kao i pekara, poslastičarnica i pabova. Ukoliko vam zatrebaju, ovde ćete naći i apoteke i lekarske ordinacije.
 

 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca