Tunis, zima 7 noćenja - AVION

Opis

Yasmin Hamamet
Moderna turistička zona u južnom delu Hamameta, zamišljena i projektovana po uzoru na poznata evropska letovališta na Mediteranu. Ime je dobio po cvetu jasmina koji simbolizuje život i sreću, dok je buketić jasmina u Tunisu znak dobrodošlice i gostoljubivosti. Od centra Hamameta je udaljen 9 km. Ima brojne poznate, velike hotele i bogate prateće sadržaje, poput impresivne marine sa prodavnicama, restoranima i malenim ostrvom sa raskošnim, modernim vilama. Do marine se stiže lepom promenadom dužine oko 3 km, sa brojnim kafićima, restoranima i prodavnicama.


Nalazi se 6 km severno od Soussea. Građen je od 1979. godine kao velika turistička zona oko prelepe marine u kojoj istovremeno može da se usidri preko 300 jahti. Arhitektura, iako moderna, oslanja se na tradicionalnu arhiktekturu Tunisa, sa belim kućama ukrašenim tirkiznoplavim vratima i prozorima. Hoteli su građeni u istom stilu I protežu se uz blistavo čisto more, na peščanim plažama sve do grada Soussea. Zbog dugačkih plaža, sadržajnih hotela i bogatog noćnog života, Port El Kantaoui je tokom godina postao omiljena destinacija kako za porodični odmor, tako i za odmor mladih.
Port je uređen i čist, potpuno prilagođen turistima, sa puno zelenila i cveća, idealan za šetnje. U marini se nalazi veliki broj prodavnica, kafića, restorana i čuvena fontana sa svetlosno - muzičkom koreografijom. Taksijem ili lokalnim prevozom se lako i brzo stiže do Soussea, ali i do Hergle, malog berberskog sela sa nekoliko odličnih restorana i poslastičarnica i očuvanim lokalnim načinom života.
Skanes
Mirna turistička zona smeštena nadomak dva grada, Monastira na jugu i Susa na severu.. Skanes je pravo mesto za porodični odmor

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJA - INFO

 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca