Sarti i Kalamitsi, sopstveni prevoz

Opis

Sarti je mesto u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled! I pre prvog pogleda! Već na vijugavom putu koji vas nepogrešivo vodi kroz neočekivanu raskoš predela, trošeći divne kombinacije prelepih plaža, zaliva i nestvarnih uvala. Kroz borovu šumu koja se spušta do samih plaža i koji vas posle 15-tak minuta takve uvertire dovodi do Vaše nove ljubavi. Nekada malo mesto, tik uz more, razvilo se (i još uvek se razvija) u jednu od najlepših turističkih destinacija Grčke, i što je najbitnije zadržalo je „dušu“. Svojom atmosferom (čitaj dušom) konkuriše egzotici toliko „izvikanih“ ostrva.
Kalamitsi Još uvek se nije „pokvarilo”, previše komercijalizovalo... još uvek ga nisu osvojile mase i narušile utisak da je ovo samo ili baš Vaše mesto. Sigurni smo da će Vas od prvog trenutka ispuniti osećanjem sreće. Najjužnije mesto na istočnoj obali Sitonije i poslednje odakle je vidljiv vrh Atosa. Idealno mesto za porodični odmor, za one koji žele da leškare na plaži u mirnoj, opuštajućoj atmosferi. Nazvali su ga "Biserom Sitonije” i raznim drugim imenima koja možda deluju preterano onima koji ga nisu posetili.


Ali, ko dođe zaljubi se na prvi pogled. Smešteno u slikovitim zalivu sa plažom od koje zastaje dah i koja se smatra skrivenim draguljem Grčke, sa malim ostrvcetom u moru i blistavim, čak nestvarno belim peskom; u prelepoj uvali koja je relativno skrivena od talasa. Dovoljno ruralno za sve one koji žele da pobegnu od gradske vreve, saobraćaja i buke, a opet nudi dovoljno da Vam na odmoru ništa ne nedostaje.

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJA - INFO


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca