Marmaris - AVION

Opis

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJE!

• Marmaris je lučki grad i turistički centar na Mediteranskoj obali. Marmaris je u oblasti Mugla, na jugoistoku Turske. Smatraju ga granicom izmeĎu Egejskog i Sredozemnog mora, čije poluostrvo predstavlja obodne linije ova dva mora. Zato je poluostrvo oduve k bilo bitan deo mediteranske civilizacije, a svojim geografskim položajem i predivnom prirodom imalo je bogatu istorijsku prošlost. Osnovna privredna delatnost Marmarisa je turizam. Malo je ostalo od nekadašnjeg malog uspavanog ribarskog naselja, što je Marmaris ustvari bio pre nekoliko decenija. Marmaris je naglo je počeo da se razvija 1980. godine. Marmaris ima zanimljiv položaj, jer se nalazi na samoj obali, a okružen je planinskim vencima sa dve strane.

 


VAŽNO!! Srbija i Turska od 14. maja uzajamno priznaju sertifikate o vakcinaciji
Građani Srbije i Turske moći će da putuju između dve zemlje od 14. maja, na osnovu dogovora o uzajamnom priznavanju sertifikata o vakcinaciji protiv Kovida-19.
Građanima dve zemlje će biti omogućen ulazak na teritoriju druge države bez testa i primene mere karantina ukoliko imaju sertifikat o vakcinaciji izdat od strane nadležnih organa Srbije, odnosno Turske.

VAŽNO - Ulazak u Tursku - online formular
Počev od 15.03. svi putnici koji putuju u Tursku biće u obavezi da popune online formular u roku od 72 sata pred putovanje na sajtu: https://register.health.gov.tr

Popunjen formular je neophodno sačuvati na svom mobilnom telefonu ili odštampati. Podsećamo da je za ulazak u Republiku Tursku neophodan negativan PCR test ne stariji od 72 sata od trenutka putovanja ili brzi antigenski test ne stariji od 48 sati od trenutka putovanja.

- Obavezno je nošenje zaštitnih maski na aerodromu, tokom trajanja leta u avionu kao i u prevoznom sredstvu na transferu na destinaciji (autobus, minibus, taxi vozilo). Na pasoškoj kontroli putnici su obavezni da skinu masku radi potvrde identiteta. Na pojedinim aerodromima se vrši beskontaktno merenje temperature pre ulaska u avion.

- Avio kompanija neće prihvatiti na let putnika koji je COVID pozitivan. U slučaju da se na destinaciji utvrdi da je putnik COVID pozitivan agencija će takvom putniku o njegovom trošku organizovati prevoz i preduzeti sve druge mere kako bi se putnik zbrinuo.

 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca