Izrael - AVION

Opis

Izrael je prostor gde se prepliću svetovi, religije, prošlost i budućnost, regija snažnih i dramatičnih prirodnih i etnografskih kontrasta, tradicionalnog i modernog, područje na kojem su se od iskona dešavala burna istorijska i duhovna previranja u večitoj težnji ljudi da različitosti i međusobno nerazumevanje pomire ili pobede. Program obuhvata sveta mesta tri velike religije:
judeizam – Zid plača
hrišćanstvo – crkvu Blagovesti u Nazaretu, crkvu nad pećinom Hristovog rođenja u Vitlejemu, crkvu Vaskrsenja sa Golgotom i Hristovim grobom u Jerusalimu, zatim svetilišta na Maslinskoj i Sionskoj gori, Hristov stradalni put i Goru blaženstava, crkvu Umnožavanja hlebova i ribe i Kapernaum na Galilejskom jezeru

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJA - INFO


islam - Kupola na steni i džamija Aksa na Hramovnom bregu podsećaju nas da je Jerusalim treće sveto mesto islama
Na ovom putovanju videćemo i modernu metropolu zemlje Tel Aviv, kao i Kanu, Masadu i druga važna mesta koja čine prošlost i garantuju budućnost „Svetoj zemlji“. Ne smemo zaboraviti jedinstven doživljaj putovanja kroz Judejsku pustinju i veoma retko fizičko iskustvo na planeti – plutanje u Mrtvom moru.
Ovo putovanje greje srce i uzdiže um u iskrenoj nadi da će upravo ovde, u duhovnoj metropoli sveta, doći do konačnog pomirenja i sveopšteg spokojstva ljudskog roda.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca