Kalabrija - AVION

Opis

Italija je nadaleko poznata kao zemlja u obliku čizme a Kalabrija je najzaslužnija za taj oblik, ona je sam „vrh čizme“ a ujedno je i regija sa najlepšim peščanim plažama od belog peska koje u kombinaciji sa tirkiznom bojom vode i autentičnim gradovima pruža jedinstven doživljaj svim posetiocima.

Capo Vaticano je lociran na krajnjem jugu Kalabrije, odakle se pruža divan pogled na Eolska ostrva. Mnogi turisti biraju da ovde provedu svoj odmor, upravo zbog tišine, raznolikosti prirode, sunca, prelepih plaža od belog peska, koje u kombinaciji sa tirkiznom bojom mora i velelepnih litica sa druge strane pružaju mogućnost potpunog uživanja u odmoru.
Tropea je letovalište na jugu Kalabrije, sa impresivnom panoramom i neodoljivim bezvremenim sarmom, karakteristicnim za morske gradove u ovoj oblasti. Uz visoke litice Tropea dobija na svojoj dramaticnosti, a setnja od centra do plaže uključuje krivudave ulicice i stepenice sto doprinosi autentičnosti ovog mesta. Plaže se prostiru sa obe strane grada te mozete birati izmedju onih sa suncobranima i ležaljkama, i onih na kojima slobodno mozete postaviti svoje rekvizite.

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJA - INFO


Zambrone je grad u provinciji Vibo Valentia u italijanskoj regiji Kalabrija koji se nalazi na oko 60 km jugozapadno od grada Catanzaro.Zambrone poseduje predivne plaže na obali koja se zove Costa Degli Dei, udaljen je od Trope-e samo 10-ak km.
Briatico je drevno ribarsko selo u Kalbrijskoj provinciji Vibo Valentia. Oblast koja okružuje selo je pre svega poljoprivredno orijentisana. Obala Tirenskog mora je mnogo manje razvijena nego u drugim delovima obalskog dela Italije. Što znači da putnici mogu uživati u netaknutim Italijanskim krajolicima.


Slični aranžmani

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca