Kopaonik - Gorski Hotel & Spa

Opis

Luksuzni Gorski Hotel & Spa Kopaonik od 20. januara 2019. godine otvara vrata svim posetiocima najpoznatijeg ski centra Srbije.
Gorski Hotel & Spa Kopaonik svojim gostima nudi komfor, vrhunsku uslugu i potpuni doživljaj planinske atmosfere.
Sa čak 118 komfornih smeštajnih jedinica Gorski Hotel Kopaonik predstavlja pravo osveženje u ponudi hotela na Kopaoniku i najluksuzniji hotel čuvene Srebrne planine. Na raspolaganju su vam 97 luksuznih soba i 21 apartman, a kapaciteti ovog hotela omogućavaju smeštaj za više od 400 gostiju.
Gorski Hotel je kategorisan kao hotel sa 4 zvezdice, iako zahvaljujući luksuzu i komforu koji pruža svojim gostima, svojoj opremljenosti, kao i kvalitet ugrađenih materijala i opreme zavređuje punih 5 zvezdica.


Ukoliko je vaš izbor za zimovanje Gorski Hotel & Spa Kopaonik, sigurno ćete uživati u svim čarima zimovanja i boravka na planini. Projektanti su želeli, a svakako i uspeli da prinesu miris i lepotu drveta, svetlost kopaoničkog sunca, kao i jedinstven pogled ka vrhovima srebrne lepotice.
Hotel Gorski Kopaonik se nalazi na pešačkoj stazi koja od Konaka vodi ka hotelu Grand, prekoputa “Belog Mede” gde možete servisirati ili iznajmiti ski opremu. Još jedan razlog zbog kog je hotel Gorski odličan izbor za skijaše jeste apsolutna ski-in ski-out lokacija sa dozom tolerancije 0.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca