Kopaonik - Grand hotel & Spa

Opis

Najluksuzniji i sigurno najpoznatiji hotel na Kopaoniku. Svoju istoriju započeo je kao Hotel Karavan koji je izgrađen 1981. godine a kasnije je iz godine u godinu dobijao noviji i savremeniji izgled i mnogo kvalitetniju ponudu.
2012. godine Grand Hotel & Spa je potpuno renoviran i opremljen u skladu sa najvišim hotelskim standardima. Postojeći SPA CENTAR je renoviran i proširen kako u prostoru tako i sa ponudom. Sigurno da je izgradnja spoljnjeg bazena sa đakuzijem, koji ima toplu vezu sa zatvorenim bazenom, poput modernih evropskih spa centara, najveća novina u Spa ponudi hotela Grand.


Decembra 2015 godine hotel Grand & Spa Kopaonik dobio je potpuno novi  blok sa više od 70 soba i apartmana, renoviran Ski rental, renoviran i proširen Kongresni centar sa tri kompletno opremljene sale.
Nakon toga, novo osveženje dolazi 2017. godine sa kompletnim renoviranjem i proširivanjem soba.
Hotel Grand je otvoren tokom cele godine za svoje goste, trudeći se da im boravak učini jednako interesantnim, kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni, objedinjujući u svojoj ponudi hotelske sadržaje i mogućnosti koje prirodno okruženje nudi za aktivan porodični odmor, Spa & Wellness, za organizaciju team-buildinga, manifestacija...


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca