Krf - autobus

Opis

- NOVI CENOVNICI U PRIPREMI!
- Svi programi na sajtu su informativnog karaktera i važili su za rezervacije do 16.03.2020.

Krf (Kerkira) je najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposećenijih Grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali, starom gradu u kome su tragove ostavljali Englezi, Mlečani, Italijani i Nemci; mnogobrojnim maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, okolnim ostrvima...Mnogobrojni spomenici posvećeni srpskoj vojsci iz Prvog svetskog rata, muzej i srpski konzulat „Srpska kuća“, smešteni u samom gradu Krfu i ostrvo Vido – groblje srpskih vojnika, nezaobilazna su mesta za obilazak turista koji letuju na Krfu
Dasia , nekada malo ribarsko selo, prvo je mesto na ostrvu Krf koje je počelo da razvija turizam. Nalazi se oko 12 kilometara od grada Krfa i aerodroma. Nudi mirne plaže u mirnom mestu bez užurbane vreve.
Barbati se nalazi na 20 kilometara severno od glavnog grada Krfa. Plaža u ovom mestu je nagrađena plavom zastavicom koja garantuje čistoću mora i plaže. Šljunkovite plaže i kristalno čisto more glavni su epiteti ovog mesta.

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJA - INFO


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca