Malaga, individualno-AVION 2024

Opis

Malaga je posle Sevilje drugi po veličini grad autonomne zajednice Andaluzije i glavni grad pokrajine Malaga.
Malaga je sa 565.000 stanovnika peti grad u Španiji po broju stanovnika. Nalazi se na krajnjem zapadu Mediterana, na nešto više od 100 km od Gibraltara. Demografski, Malaga je najgušće naseljen grad Koste del Sol.
Okružena je planinskim vencima, a dve reke, Gvadalmendina i Gvadalorse, prolaze kroz grad i ulivaju se u Mediteransko more.
Malagu zovu i muzej na otvorenom, tako da ponestite udobnu obuću i spremite se na celodnevne izlete kako biste obišli barem deo fenomenalnih lokaliteta koje nudi. Nećete morati da brinete da li će vas vreme posluži i kada je najbolje da se putuje, obala ima odličan geografski položaj tako da je ovde i oko 300 sunčanih dana godišnje.
Poznata je i kao rodno mesto Pabla Pikasa, Antonija Banderasa, ali i poznatog sladoleda malaga koji ćete ovde probati u svom izvornom načinu spremanja u najboljim poslastičarnicama Andaluzije. Nemojte propustiti da probate i riblje specijalitete i plodove mora naročito specijalitet peskaito frito i Tapas u nekom od lokala ili restorana koji predstavljaju gastronomsko bogastvo Španije.
SVAKODNEVNI POLASCI TOKOM CELE GODINE!


Smene aranžmana - izaberite datum

Smene aranžmana za mesec: Maj 2024, Jun 2024
23/5 13/6

Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca