Moskva - St.Peterburg, Nova godina - AVION

Opis

MOSKVA - ST.PETERBURG - NOVA GODINA 2020.
AERODROMSKE TAKSE UKLJUČENE U CENU !!

Rusija je u svakom pogledu zemlja kontrasta pa tako i u svojim prirodnim obeležjima. Putujući Rusijom mogu se videti tundre i stepe, pustinje i lednici, doline i visoke planine … Zbog smeštenosti između zapadnog i istočnog dela sveta, prirodnih obeležja, nepregledne širine i burne istorije prožete imenima koja su menjala svet, stvorena je zemlja kulturnog bogatstva i raznolikosti koja već vekovima intrigira i očarava sve koji je posete.
Moskva je jedan od nekoliko, po mnogim kriterijumima, najvažnijih gradova sveta. Prestonica je carske i moderne Rusije. Ona je veliki naučni, kulturni, politčki , privredni i turistički centar jednog dela sveta (malo je reći Rusije), riznica kulture koja čuva blago i drevno nasleđe u veličanstvenim zdanjima čuvenog Kremlja i pod zlatnim i šarenim kupolama za nju karakterističnih pravoslavnih svetinja.

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJA - INFO


St. Peterburg, Petrograd, Lenjingrad...nazivi su jednog od najlepših gradova sveta, bisera Finskog zaliva bogate istorije,tradicije i kulture.Broji više od 5 miliona stanovnika.Kroz grad prolazi 65 kanala na kojima se nalazi 45 ostrva.  U periodu od 1712 - 1918. godine bio je glavni grad Rusije. Sagradio ga je pre više od tri veka Petar Veliki, jedan od najvećih ruskih vladara,po uzoru na tada čuvene evropske prestonice,dvorove i palate.Petar Veliki je imao izvanredan osećaj za lepo i od evropskih uzora je uzimao samo najbolje.
 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca