9-19 h Radnim danom

10-14 h Subotom

011/ 78 52 800 Beograd centar

NOVO Hurgada Air Cairo - AVION

Opis

VAŽNE INFORMACIJE:
 Za putnike državljane Republike Srbije, viza za ulazak u Egipat je besplatna do 31.10.2020.
 Obavezna je polisa osiguranja sa dodatnim osiguravajućim pokrićem za COVID-19
 Neophodan je negativan PCR test na COVID-19
 Važnost pasoša za Egipat mora biti minimum 6 meseci po povratku sa puta. Putnici koji ne poseduju pasoš Republike Srbije moraju se sami informisati oko viznog režima u pripadajućem konzulatu!

Hurgada, najpoznatije letovalište na Crvenom moru, nalazi se 475 km južno od Kaira. Nekada ribarsko selo, počinje da se razvija sedamdesetih godina i danas predstavlja jedno od najznačajnijih modernih letovališta Crvenog mora.


Grad ima oko 250.000 stanovnika a sastoji se iz tri dela: El Dahar (stari centar - arapski deo koji je zadržao orjentalni duh), Sakkala noviji centar i El Memsha (moderan turistički deo sa dugim šetalištem). Na obali dugoj 45 km u ponudi je oko 250 hotela raznih kategorija, a u široj zoni od 70 km izgrađena su i nova letovališta El Gouna, Makadi bay, Sahl Hasheesh i Soma bay. Primamljivo, najtoplije more na svetu sa belim peščanim plažama, noćna zabava u svetski poznatim klubovima, restoranima, kafićima i barovima sa trbušnim plesom, kupovina suvenira i začina u orijentalnim bazarima, šetnja po Memši, mogućnost fakultativnih izleta u Luxor,Kairo, na Rajsko ostrvo prednost su ovog letovališta. Piramide,sfinge,hramovi,faraoni,Ptolomej,Kleopatra,Dolina kraljeva...Alabaster, papirus, galabeja...Feluke, koralni grebeni, Asuanska brana...iza svake od tih reči prva i jedina asocijacija je EGIPAT.


Slični aranžmani

Pronađenih rezultata: 21

Izaberi broj rezultata
Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca