Sicilija, Palermo 7 noći - AVION

Opis

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJE

Sicilija
je najveće ostrvo Sredozemlja. Netaknuta priroda, bajkoviti pejzaži vulkana Etna, magija i misterija zaustavljenog vremena u sicilijanskim selima, gradovi koji fasciniraju svojom arhitekturom, raznosvrsna gastronomska ponuda, veseli i ljubazni domaćini učiniće Vaš odmor na Siciliji nezaboravnim.
Palermo je glavni grad i najveći grad Sicilije (milion stanovnika). Smešten je na obali Tirenskog mora u najlepšem zalivu Zlatna školjka. Nekada moćna prestonica sicilijanskog kraljevstva, potom najveći arapski grad posle Kaira, grad bogat spomenicima specifične arapsko-normanske arhitekture kasnije je postao sedište mafije.
Terazini (Terrasini) je primorsko mesto locirano između Palerma i Trapanija. Nalazi se u zalivu Castellmare, 24 km zapadno od Palerma do kojeg se stiže lokalnim autobusima. Obeležje grada je centralni Trg i katedrala. Nalazi se na svega 10 km od aerodroma što transfer čini izuzetno kratkim.
Ćefalu je pravi turistički gradić na severnoj obali Sicilije. Od Palerma je udaljen 70km istočno i izlazi na Tirensko more. Ima predivno šetalište, dugu pešćanu plažu i mnoštvo barova, restorana i prodavnica.


Slični aranžmani

Smene aranžmana - izaberite datum

Smene aranžmana za mesec: Jul 2024, Avgust 2024
13/7 20/7 27/7 24/8 31/8

Pronađenih rezultata: 10

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca