Side - avion 2022

Opis

MOGUĆNOST ONLINE REZERVACIJE!

Turska je  rajska destinacija gde leto traje od ranog proleća do kasne jeseni. Plaže su duge i more tirkizno, a unutrašnjost skriva brojne prirodne i kulturne znamenitosti. Gost u Turskoj je kralj, od Boga poslan, pa su stoga uvek snalažljivi Turci razvili koncept „all inclusive“ ponude. Klubovi i hoteli visoke kvalitete nude šaroliku ponudu raznih užitaka koji čine savršen odmor.


U jednom danu možete doživeti adrenalinski spust toboganom u hotelskom aqua parku,  ples tokom večernjeg koncerta i zabavno poslepodne u društvu hotelskih animatora. Bogata arheološka i kulturna ostavština posledica je spoja raznih civilizacija koje su živele na turskoj zemlji. Turska je raj za cenkanje, a turske tržnice, svet za sebe. Koža, nakit, tepisi, začini i ostali proizvodi, prodaju se po izvrsnim cenama. Turska je kuhinja među deset najboljih u svetu. Antalia je moderan glavni grad turske rivijere, gde s talasima stižu priče iz antike.

Side je letovalište s prekrasnim, dugim, peščanim plažama. Smešteno je na poluostrvu, a svojim posetiocima pruža mirniji odmor. Izgrađeno na rimskim ruševinama, nudi vam mogućnost povratka 2000 godina unazad  te doživljaj mira i harmonije proteklih vremena. Pronaći ćete dve glavne plaže, a istočna plaža je omiljena među obiteljima zbog plitkog mora. Posetite dobro očuvan rimski akvadukt koji je nekada  služio za dotok vode iz udaljenih brda i osvežite se u reci Manavgat ispod najpoznatijih turskih vodopada.

COVID USLOVI!


Slični aranžmani

Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca