8-20 h Radnim danom

09-15 h Subotom

011/ 78 52 800 Beograd centar

Turska 7 noći - AVION

Opis

Polazak 19.06. / 7 noći  
KLEOPATRA BEBEK 3*
 = 355€ ND / 384€ PP
 KLEOPATRA SUNLIGHT 3* = 361€ UALL
 KLEOPATRA MICADOR 4* = 445€ ALL
 MERIDIA BEACH 5* = 494€ UALL
 DOSINIA LUXURY 5* = 606€ UALL
 KARMIR 5* = 644€ UALL


Turska je rajska destinacija gde leto traje od ranog proleća do kasne jeseni. Plaže su duge i more tirkizno, a unutrašnjost skriva brojne prirodne i kulturne znamenitosti. Gost u Turskoj je kralj, od Boga poslan, pa su stoga uvek snalažljivi Turci razvili koncept „all inclusive“ ponude. Klubovi i hoteli visokog kvaliteta nude šaroliku ponudu raznih užitaka koji čine savršen odmor. U jednom danu možete doživeti adrenalinski spust toboganom u hotelskom aqua parku,  ples tokom večernjeg koncerta i zabavno poslepodne u društvu hotelskih animatora. Bogata arheološka i kulturna ostavština posledica je spoja raznih civilizacija koje su živele na turskoj zemlji. Turska je raj za cenkanje, a turske tržnice, svet za sebe. Koža, nakit, tepisi, začini i ostali proizvodi, prodaju se po izvrsnim cenama. Turska je kuhinja među deset najboljih u svetu. Antalija je moderan glavni grad turske rivijere, gde s talasima stižu priče iz antike.

VAŽNO!! Srbija i Turska od 14. maja uzajamno priznaju sertifikate o vakcinaciji
Građani Srbije i Turske moći će da putuju između dve zemlje od 14. maja, na osnovu dogovora o uzajamnom priznavanju sertifikata o vakcinaciji protiv Kovida-19.
Građanima dve zemlje će biti omogućen ulazak na teritoriju druge države bez testa i primene mere karantina ukoliko imaju sertifikat o vakcinaciji izdat od strane nadležnih organa Srbije, odnosno Turske.


VAŽNO - Ulazak u Tursku - online formular
Počev od 15.03. svi putnici koji putuju u Tursku biće u obavezi da popune online formular u roku od 72 sata pred putovanje na sajtu: https://register.health.gov.tr


Slični aranžmani

Smene aranžmana

Pronađenih rezultata: 27

Izaberi broj rezultata
Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca