Vrdnik - Fruske terme - Uskrs i Prvi maj

Opis

Vrdnik je tipično fruškogorsko mesto smešteno na južnoj padini Fruške Gore u upštini Irig. Od Novog Sada udaljeno oko 20km, a od Beograda oko 70km sa kojima je infrastrukturno odlično povezan.
Mesto graniči sa nacionalnim parkom Fruška Gora, a više od 30% teritorije prekriveno je šumom tako da Vrdnik ima izuzetno povoljnu klimu, a velika količina ozona u čistom fruškogorskom vazduhu, Vrdnik svrstava i u vazdušne banje.
Za razvoj Vrdnika najveći značaj je imao rudnik uglja, jedan od najstarijih na našim područjima koji na žalost danas ne radi zbog potapanja rudarskog okna termalnom vodom. U Vrdniku je jedna od najrazvijenijih grada turizam zbog termalne banje i same Fruške gore kao i poljoprivrede a naročito voćarstvo i vinogradarstvo.

Objekat Spa Resort & Hotel Fruške Terme nalazi se u Vrdniku, na 5 km od termalne banje Vrdnik i nudi klimatizovani smeštaj. Sadržaji ovog objekta uključuju restoran,bar,  recepciju koja radi non-stop, poslugu u sobi i besplatan WiFi. Gosti mogu koristiti bazen u zatvorenom i fitnes centar. Iz objekta se pruža pogled na planinu.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca