O Viva Travel

Turistička agencija Viva osnovana je 2003. godine. Tokom dugog niza godina i nebrojeno mnogo uspešno organizovanih putovanja širom sveta, pozicionirali smo se na tržištu među vodećim turističkim agencijama. Posedujemo licencu OTP 63/2021 kategorija A za organizovanje putovanja u zemlji i inostranstvu, a možemo se pohvaliti i aktivnim članstvom u IATA i YUTA organizacijama.

Turistička ponuda agencije Viva svrstava se u najraznovrsniju i najpovoljniju. Organizujemo turističke obilaske najvećih svetskih metropola kao što su: Rim, Venecija, Milano, Pariz, Barselona, Madrid, Beč, Budimpešta, Prag, Istanbul, Minhen, Amsterdam, Lisabon, Moskva, Dubai… Kod nas možete naći i aranžmane za letnju i zimsku sezonu, daleke destinacije, krstarenja, izlete, grupne i individualne programe, avio karte, hotelski smeštaj, rent a car. Takođe, organizujemo studentske i školske ekskurzije, kao i team building putovanja.

Da se kvalitet u turizmu ceni potvrđuju i mnogobrojne prestižne nagrade agencije Viva iz oblasti turizma, neke od njih su:


NAGRADE 2006. godine:

• Šampioni turizma za đačke ekskurzije

• Zlatna amfora za inovacije i nov pristup turističkom tržištu Španije - Na potpuno nov način smo predstavili Španiju našem tržištu što je pored nagrade doprinelo velikom odzivu od strane javnosti


NAGRADE 2007. godine:

• Šampioni turizma za organizaciju turističkih aranžmana za Češku


NAGRADE 2008. godine:

• Šampioni turizma za organizaciju turističkih aranžmana za Italiju


NAGRADE 2012. godine:

• Šampioni turizma za organizaciju turističkih aranžmana u evropskim metropolama


NAGRADE 2015. godine:

• Šampioni turizma za organizaciju turističkih aranžmana u Grčkoj


NAGRADE 2016. godine:

• Oskar popularnosti za najbolju turističku agenciju


NAGRADE 2017. godine:

• Šampioni turizma za najuspešniju organizaciju letnjih turističkih aranžmana

Hvala na do sada ukazanom poverenju, a nadamo se da ćemo još narednih godina zajedno putovati svetom.

Turistička agencija VIVA

REKLI SU DRUGI O NAMA