Promotivne cene karata

Putnik je u obavezi da se samostalno raspita u vezi viznog režima zemlje u koju putuje, ali i zemlje preko koje putuje zbog specifičnosti režima tranzitnih viza i da sam blagovremeno pribavi potrebne isprave.

Kompletna ponuda svih promotivnih cena za destinacije širom sveta!

Ovde možete naći najpovoljnije cene karata za destinacije širom sveta iz ponude svih avio kompanija. Promocije se ažuriraju svakodnevno i kreiraju u saradnji sa avio kompanijama, a u cilju pružanja najbolje cene na tržištu za naše putnike.

Promotivne cene su trenutne i u vezi sa pravilima aktuelne promocije.

Na sajtu Viva Travel agencije imate mogućnost i da samostalno rezervišete avio kartu po sopstvenom izboru. Online rezervacioni sistem je kranje jednostavan za korišćenje i kroz nekoliko poteza možete izvršiti rezervaciju avionskih karata. Potrebno je da u online pretraživaču avio karata izaberete destinaciju do koje putujete, vreme odlaska i povratka ukoliko je u pitanju povratna karta, ili samo odlaska za kartu u jednom smeru, kao i starost i broj osoba koje putuju, zbog mogućih popusta. Nakon toga, sistem će pronaći to što ste tražili sa mogućim odstupanjem od nekoliko dana u terminu i možete završiti rezervaciju.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti našoj agenciji na broj +381 11 78 52 800 ili e-mail vesna@vivatravel.rs.