10-15 h Radnim danom

011/ 78 52 800 Beograd centar

ZIMOVANJE

Ako volite sneg, mi Vam onda savetujemo da odete tamo gde ga ima u izobilju.
Viva travel je za zimsku sezonu pripremila ponudu skijališta na planinama u Srbiji i regionu:

Kopaonik (Srbija) - Nalazi se u centralnom delu Republike Srbije, i najpopularnije je skijalište u Srbiji, poseduje pregršt skijaških terena za alpsko i nordijsko skijanje, sa 200 sunčanih dana Kopaonik nazivaju i Sunčanom planinom, jedan od mnogih razloga da posetite ovu prelepu planinu;
PONUDE:
- KOPAONIK - HOTELI

Zlatibor (Srbija) - Je planinski region koji se nalazi u zapadnom delu Srbije.
Važna je turistička zona Srbije, sa resursima za zdravstveni turizam, skijanje i planinarenje. Glavni grad regiona je Užice, smešteno u podnožju planine, a većina područja pripada opštini Čajetina. Grad Zlatibor nastao je iz grupe kuća za odmor u punom urbanom položaju.
Pruga Beograd-Bar prolazi kroz Zlatibor.
PONUDA:
- ZLATIBOR


Borovec (Bugarska) - Borovec je najveći i najpopularniji ski centar u Bugarskoj, Borovec se razvio u moderan ski centar sa luksuznim hotelima visoke kategorije, restoranima, diskotekama, prodavnicama i velikim brojem ski staza i ski liftova. Obronci ove planine su pod snegom od sredine decembra do aprila, što nam daje duže mogućnosti da posetimo ovaj prlepi ski centar;
Bansko (Bugarska) - Slikovit i autentičan planinski gradić u jugozapadnom delu Bugarske, Bansko je smešten na obodu planine Pirin 155 km udaljen od glavnog grada Bugarske Sofije 300km od Niša i 540km od Beograda. Planina Pirin spada u red svetskih prirodnih dobara pod zaštitom UNESCO-a. Kvalitetno uređene staze i moderna infrastruktura čine Bansko najkvalitetnijim ski centrom u Bugarskoj.
PONUDE:
- BOROVEC

- BANSKO

Jahorina (BIH) - Sa najvišim vrhom Ogorjelica (1916 m/mv), skijašima nudi 20 km uređenih i dobro povezanih staza različitih težina, za početnike, rekreativce i vrhunske skijaše. Skijalište je povezano sa 3 šestoseda, 2 dvoseda, 3 ski lifta i 1 baby liftom. Mnogo je razloga da posetite ovu prelepu planinu.
PONUDA:
- JAHORINA


Kranjska Gora (Slovenija) - Je zimski i letnji centar na severoistoku Slovenije, blizu granice sa Austrijom i Italijom. Ski liftovi na Kranjskoj Gori imaju najdužu istoriju u Sloveniji. Veoma su pristupačni jer se nalaze u blizini međunarodnih puteva, i zbog njihove visine nude povoljne vremenske uslove i bogat snežni pokrivač.
PONUDA:
- KRANJSKA GORA