Hotel

Opis

Hoteli iz ove ponude imaju restoran, a svaka soba ima tuš/WC.

POSTOJI MOGUĆNOST DOPLATE ZA HOTELE SA 5*

Hotel Ih Hotels Milano St. John 4* https://www.ih-hotels.com/en/our-hotels/ih-hotels-milano-st-john.html 
Hotel je udaljen na oko 15 minuta vožnje od Milanske katedrale. Povezan je gradskim prevozom do grada, udaljen na oko 650m od najbliže metro stanice. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), SAT TV i klima uređaj. Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel Ih Hotels Milano Eur 4* https://ih-hotels.com/en/our-hotels/ih-hotels-milano-eur.html
Hotel se nalazi u zoni Trezzano Sul Naviglio. Povezan je gradskim prevozom do grada. Hotel poseduje recepciju, restoran, bar. Svaka soba ima kupatilo (tuš/WC), SAT TV i klima uređaj i minibar. Doručak – kontinentalni švedski sto.

Hotel Studios 4* https://www.hotelstudiosmilan.com/it/home
Nalazi se u mirnom delu grada, 10 km je udaljen od centra Milana. Povezan je gradskim prevozom do centra grada, a najbliza autobuska stanica je udaljena 300m od hotela. U sastavu hotela su restoran, bar, teretana. Svaka soba ima kupatilo, TV i klima uređaj, sef. Doručak - kontinentalni (švedski sto).

Best Western Hotel Goldenmile 4* https://www.hotelgoldenmile.it/
Nalazi se na 10 km je udaljenosti od centra Milana. Povezan je gradskim prevozom do centra grada. U sastavu hotela su restoran, parking, salu za sastanke, fitness i wellnes centar i wi- fi. Svaka soba ima kupatilo(tuš/WC),fen za kosu, TV, sef  i minibar. Doručak - kontinentalni (švedski sto).

Hotel Sporting 4* https://www.hotelsportingcologno.com/
Hotel Sporting Cologno nalazi se u mestu Kolonjo Monceze, na 12 km je udaljenosti od centra Milana. Povezan je gradskim prevozom do centra grada. U sastavu hotela su restoran, bar, lift i wi-fi. Svaka soba ima kupatilo(tuš/WC),fen za kosu, TV, sef  i klima. Doručak - kontinentalni (švedski sto).

Hotel Grand Barone Di Sassj 4* https://www.baronedisassj.com/en/hotel.html
Hotel je udaljen oko 11 km je udaljenosti od centra Milana. Povezan je gradskim prevozom do centra grada. Metro stanica je udaljena 550m od hotela. U sastavu hotela su restoran, bar, lift i wi-fi. Svaka soba ima kupatilo(tuš/WC),fen za kosu, telefon, TV, sef, minibar i klimu. Trokrevetne sobe su nedostupne.. Doručak - kontinentalni (švedski sto).


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude