Antalija

Antalija - opis

Antalija je godinama jedan od najposećenijih turskih gradova. Grad Antalija smešten je u istoimenom zalivu, u čijem se zaleđu uzdižu planine Taurus pokrivene borovom šumom. Antalija je podignuta na stenovitom platou uz more, glavni je grad plodne primorske ravnice na jugozapadu Male Azije. Danas je ovo područje poznato kao „Turska rivijera“. To je mesto gde i Turci letuju. Ono što ovo mesto čini tako veličanstvenim je grad skriven među sjajnim plažama, luksuzni hoteli koji vam nude sve što poželite, ali i istorijske znamenitosti koje će zadovoljiti želju za učenjem nečeg novog.


Gradovi

Pronađenih rezultata: 1

  • do 2500€
Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Odraslih: 2

Dana: 8 / Noći: 7

Avion

21-06-2024

28-06-2024

  • cena po osobi

    Precizan obračun cena se vrši u postupku rezervacije do koje se dolazi klikom na polje Izračunaj / Rezerviši.

    od 868 €

  • ukupna cena

    od 1736 €

Izračunaj / Rezerviši Uporedi
Opis smeštaja:

- 25% POPUSTA uključeno u cenu
- GRATIS smeštaj za jedno dete do 7 godina

Lokacija: Hotel Adonis 5* se nalazi 3 km od centra Antalije i 10 km od aerodroma.

Smeštaj: Hotel Adonis 5* ima ukupno 227 soba u jednoj od 13 velikih zgrada. i to: standardne sobe (19 m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max 2+1pax), soba na uglu (45m2, jedna spavaća soba i dnevna soba sa vratima između, kupatilo, max 2+1pax), studio apartman (35m2, jedna spavaća soba, jedno kupatilo, max 2+2pax).

Sve sobe imaju privatno kupatilo, sa kadom, fen, klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svaki dan), sef i satelitski TV i muzički kanali.

Usluga: All inclusive (sve uključeno) - švedski sto za doručak, kasni doručak, ručak, užinu popodne, čajanka, večera, kasna užina, bezalkoholna pića i domaća alkoholna pića od 10:00-23:00h.

AI koncept hotela Adonis 5* ne uključuje: sva uvozna pića, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled, pića u disko klubu, sobna usluga.

Sadržaj: Glavni restoran sa uslugom na bazi švedskog stola, loby bar, užina na bazenu.Wi-fi se ne naplaćuje u lobiju.
Posebno se plaća prema pravilima hotela Adonis 5*: prodavnice, usluga hemijskog čišćenja i pranje veša, doktor na zahtev, telefon, fax, rent a car, sobna usluga.

Plaža: Hotel se nalazi na stenama iznad mora i plaža je niz stepenice, platforma sa ležaljkama, suncobranima i peškirima koji se ne naplaćuju.

Sport i zabava: Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, jedan olimpijski bazen (spoljašnji i unutrašnji - zatvoren leti) bazen za odrasle i decu, tobogani, fitnes centar, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis.

Posebno se plaća prema pravilima hotela Adonis 5*: SPA i kozmetički centar se naplaćuje.

Napomena: Hotel Adonis 5* je renoviran 2019. godine.

Prikaži više Prikaži manje