Bali 11 noći - AVION

Opis

Malezija je zemlja tri naroda, tri civilizacije, tri vere. Zemlja koja je svrstana u top 15 najposećenijih destinacija u svetu. Za Maleziju se može reći da je svojevrstan spoj starog i novog, tradicionalnog i modernog načina života.
Prva stanica na našem putovanju je Lankavi zatim glavni grad Kuala Lumpur. Vozeći se Kuala Lumpurom, videćemo kineske ulice i futurističke zgrade, nalik onima iz filmova o naučnoj fantastici. Jedne od njih su simbol Malezije, Petronas kule, koje su najviše zgrade ,,bliznakinje’’ na svetu. Nezaobilazna je i poseta Batu pećine – jednih od najvećih i najpopularnijih hindu svetilišta van Indije. Ono što impresionira u Kuala Lumpuru je kosmopolitski duh Azije, mnoštvo različitih rasa, jezika i vera, ljubaznost i osmeh svih onih sa kojima komunicirate. Kupoholičari će uživati u niskim cenama, dok će gurmani i sladokusci uživati u istraživanju kulinarskih malinežanskih specijaliteta.
Obilasci uključeni u cenu aranžmana: Obilazak Tanah Lot Hrama -Obilazak i treking Tegalalang pirinčanim poljima -Obilazak Ubud Marketa -Obilazak Pura Taman Saraswati hrama -Šetačka tura do Petronas kula u Kuala Lumpuru
Putovanje nastavljamo na Baliju, gde vas najpre upoznajemo sa Ubudom i njegovim umetničkim radionicama, hramovima, veselim majmunima, velikom šumom sa ostacima starih hramova. Zadiviće Vas lepota Besaki hrama i Tirtiganga palate.


Smene aranžmana - izaberite datum

Pronađenih rezultata: 1

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca