Palm Royale Resort Soma Bay

Opis

- GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 14 godina, drugo do 2 god.)

Lokacija: Palm Royal Resort Soma Bay ex. Sendito Palm Royal soma Bay se nalazi u Hurgadi, u zalivu Soma Bay, na sopstvenoj peščanoj plaži, dugoj 1200 m, jednoj od najlepših u oblasti Crvenog mora. Prostire se na površini od 70.000 m2, okružen palmama i uređenim, cvetnim vrtom. Udaljen je 45 km južno od centra Hurgade i 40 km od aerodroma.
Smeštaj: Hotel Palm Royal Resort Soma Bay ima 445 (384 superior) soba, opremljenih kupatilom, fenom, TV, telefonom, klima uređajem, sefom, mini barom, balkonom ili terasom. Superior sobe su veličine 45m2, a family oko 65 m2 (dve povezane spavaće sobe).
Sadržaj: U sklopu Resorta Palm Royal Soma Bay je glavni restoran i a la carte restorani italijanske, grčke i libanske kuhinje, diskoteka i nekoliko barova pored bazena i na plaži, servis za pranje i peglanje, prodavnice i menjačnica. Resort Palm Royal Soma Bay ima 2 prostrana spoljašnja bazena (jedan se zimi greje) sa delom za decu, ronilački centar, surfing centar, teretanu, 4 teniska terena, stoni tenis, bilijar, odbojku na pesku, mini golf i razne sportove na vodi. Gostima resorta Palm RoyalSoma Bay je na raspolaganju savremeno opremljen spacentar sa izdvojenim relax bazenom, prostorijama za masažu, kozmetičke tretmane, hidroterapijom, saunama, turskim kupatilom i đakuzijem. Zanimaciju i zabavu organzuje profesionalni tim animatora. Ponudu Palm Royal Soma Bay Resorta za najmlađe čini: bazen za decu, mini klub i animacija. Gosti hotela koriste ležaljke, suncobrane i peškire bez doplate, pored bazena ili na plaži.
Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive– doručak, ručak i večera (po hotelskim pravilima). Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

www.palmroyaleresort.com

ALL INCLUSIVE KONCEPT

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI

www.palmroyaleresort.com


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude