Online rezervacije

NAPOMENA: Ukoliko je ostalo 5 dana pred polazak, molimo Vas da raspoloživost kapaciteta proverite u agenciji ( telefon: 011/78 52 800 )


Poštovani posetioci,

Sajt www.vivatravel.rs Vam pruža priliku da sami jednostavno i brzo rezervišete svoje mesto na željenoj destinaciji. Sledi kratko uputstvo za upotrebu u cilju što lakšeg snalaženja.

Kada izaberete paket aranžman koji vam odgovara, smeštaj i datum polaska, potrebno je da aktivirate dugme IZRAČUNAJ / REZERVIŠI kako biste otvorili stranicu sa prikazom slobodnih jedinica kapaciteta izabranog smeštaja.

Izaberite vrstu kapaciteta i kliknite na dugme IZRAČUNAJ / REZERVIŠI. U postupku rezervacije postoje četiri važna koraka koje je neophodno proći kako bi Vaša rezervacija bila validna.

1. KORAK – Odabir usluga

U prvom koraku birate broj osoba koje putuju (odrasli i deca), nakon čega klikom na dugme Dalje prelazite na sledeći korak.

2. KORAK – Zahtev za rezervaciju

U drugom koraku dobijate osnovne informacije o aranžmanu i programu putovanja. Unosite u prazna polja podatke kupca aranžmana i podatke osoba koje će putovati. Takođe, birate ponuđene usluge koje se dodatno plaćuju (putno osiguranje). Ne možete preći na sledeći korak ukoliko niste potvrdili da ste sve navedene tačke pročitali i da ste saglasni sa istim.

3. KORAK – Potvrda zahteva

Zahtev za rezervaciju je prihvaćen! Potrebno je da potvrdite zahtev klikom na link koji Vam je stigao na prijavljenu mail adresu. Nakon klika na dugme Dalje sa linka, stiže Vam obaveštenje o uspešno potvrđenom zahtevu. Redovno proveravajte elektronsku poštu treba da Vam stigne obaveštenje o raspoloživosti kapaciteta i predlog ugovora.

4. KORAK - Zaključenje ugovora

Ukoliko nema slobodnih kapaciteta, stići će Vam na mail adresu informacija o poništenju rezervacije.

Ukoliko ima slobodnih kapaciteta, dostavlja se predlog Ugovora o putovanju koji prihvatate klikom na link iz Vaše mail adrese. Nakon toga možete preuzeti validnu dokumentaciju, instrukcije za plaćanje i primer uplatnice.

Uplatom akontacije prema zadatom uputstvu u roku od 48h, Vaša rezervacija je ostvarena. U suprotnom se poništava.

Sajt Turističke agencije VIVA je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično.

Hvala što koristite naše usluge.

Viva travel