Tui Blue Sherwood Belek

Opis

Lokacija: Hotel se nalazi oko 1km od mesta Bogazkent, oko 10km od centra Beleka i oko 40km od aerodroma u Antaliji. 

Sadržaj: Hotel je otvoren 2011. a renoviran 2019.godine.  Zauzima površinu od 16.000m²  i ima 230 soba. Kompleks se sastoji od glavne zgrade ( pet spratova) i anex zgrade  (dva sprata). Gostima su na raspolaganju otvoreni i zatvoreni bazen, glavni restoran, 2 a la carte restorana, a la carte snack restoran, 5  barova,  kao i razne sportske aktivnosti i animacije. Hotel je samo za odrasle (18+).
Plaža: Hotel ima svoju 150m dugačku peščano-šljunkovitu plažu koja ima plavu zastavicu. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 230 smeštajnih jedinica od kojih svaka ima klima uređaj,mini bar, ketler, set za čaj i kafu, Wi-Fi, SAT LCD TV, sef, kupatilo sa tušem, toaletni pribir, fen i terasu ili francuski balkon. Standardne sobe su veličine oko 27m². Deluxe sobe bez jacuzzi-ja i deluxe sobe sa jacuzzi-jem su veličine oko 32m² (mogu imati francuski ležaj). Lake house i swim up sobe su veličine oko 36m². Swim up imaju izlaz na bazen. Lake house su sobe iznad swim up soba. Hotel raspolaže sa 3 sobe prilagođene osobama sa invaliditetom.                     
Usluga: Usluga u hotelu je  All Inclusive  – doručak, ručak i večera, ponoćna užina (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima).
Pored glavnog restorana, u ponudi su i Culinarium a’ la Carte restoran (internacionalna kuhinja, besplatan jednom prilikom boravka minimum 7 dana) kao i snack restoran Breeze Snack (blizu plaže). Gostima su na raspolaganju i barovi (“The Bar” Lobby Bar, Island Pool Bar, Sunset Beach Bar, Thea’s Coffee Shop i Gilbert Patisserie).
U koncept ulaze i užine, vafli i sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, orange juice prilikom doručka.
*U svim restoranima TUI Blue hotela obavezan je dress code.
Uz doplatu: a’ la carte restorani, sveže ceđeni sokovi, energetska pića, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića kao i sve ostalo van koncepta. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). Doktor, usluga pranja i peglanja veša, telefon, faks, fotokopir, mini market, butici, prodavnica nakita, prodavnica suvenira, sala za konferenciju.
Sport i zabava: Gostima su na raspolaganju jedan veliki bazen na otvorenom i jedan zatvoreni bazen, odbojka na plaži, košarka, tenis, mini fudbal, stoni tenis, boćanje, gimnastika u vodi, pikado,  fitnes, uživo muzika, razne vrste animacija, Wi-fi u lobiju i javnim prostorijama.
Uz doplatu: osvetljenje teniskih terena, sportovi na vodi i ostalo van koncepta.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude