Tia Heights Makadi Bay Hotel & Resort

Opis

Lokacija: Nalazi se u zalivu Makadi, 25km udaljen od aerodroma a od centra Hurgade 30km.
Smeštaj: Hotel raspolaže sa 480 soba i sve imaju klimu, mini bar, fen, balkon/terasu, SAT  TV, sef.
Plaća se: room service, telefon, Wi Fi internet.
Sadržaj: Hotel se prostire na 250.000m² i raspolaže sa 480 soba, 14 restorana i dosta barova (Sunsent bar, Health club bar, Le Dauphin bar…), dosta sadržaja za odmor i rekreaciju. Poznat je po najvećem otvorenom bazenu u Hurgadi (5.400m²).Za decu:  deo za decu u bazenu, igralište, klub za decu (4-12 godina), čuvanje dece, krevetac. Servis za pranje i peglanje veša, frizer, konferencijska sala, prodavnice, apoteka. Hotel poseduje glavni bazen, bazen sa akva parkom, dečiji bazen. Tokom zime se greje glavni bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti kapaciteta hotela). Sve animacije su skoncentrisane na plaži. Wi Fi internet je besplatan u lobiju hotela.


Plaća se: mini golf, osvetljenje teniskih terena i oprema za tenis, ronjenje, sportovi na vodi, bilijar i ostalo van koncepta. Gosti mogu da koriste teretanu besplatno.Plaća se: sauna, masaže i ostali tretmani.
Plaža: Hotel ima jako lepo uređenu plažu (dužina 560m). Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepa kupališna zona sa postepenim ulaskom u duboku vodu. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu.
Usluga: All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima više restorana, od kojih se u glavnom restoranu „Aladdin“ poslužuje doručak, ručak i večera. U konceptu su i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa i čaj. Plaća se: ceđeno voće, nargila, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića i bezalkoholna pića, a’ la carte restorani i ostalo van koncepta.

www.tiaheights.com

* Lokaciju hotela možete pogledati na linku HURGADA - HOTELI
 


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude