Steigenberger Resort Ras Soma

Opis

-GRATIS smeštaj za 2 dece (prvo dete do 12 godina i drugo dete do 3 godine) - deluxe porodična soba
Lokacija: Nalazi se u mestu Soma Bay, oko 55km od aerodroma. Hotel predstavlja savršenu kombinaciju modernog i elegantnog. U ponudi ima 409 smeštajnih jedinica različitog tipa. Gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko restorana i barova. Kvalitetnom uslugom koju nudi, karakterističnom za lanac hotela Steigenberger, hotel predstavlja siguran izbor za sve one koji svoj odmor žele da provedu u luksuzu, uz dobru hranu i raznovrsne sadržaje.
Sobe: Hotel u ponudi ima 409 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, ketler. Plaća se: mini bar (osim za goste sa All Inclusive uslugom), room service, telefon.
Sadržaj: Hotel u ponudi ima nekoliko bazena od kojih su dva olimpijska, dečiji bazen, odbojku na plaži, boćanje, dnevna i večernja animacija, stoni tenis, jogu, terene za tenis, Wi-Fi internet.Plaća se: sportovi na vodi, oprema za tenis. Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. Plaća se: prostorije za relaksaciju, sauna, parno kupatilo, jacuzzi, masaže i svi tretmani za negu lica i tela. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Kahramana (glavni restoran), Cabana Pool Side Restaurant (italijanska kuhinja), Maya Beach Restaurant & Bar (riblji specijaliteti), Benisuma Japanese & Asian Specialty Restaurant (samo za goste starije od 16 godina) i Arabesque Lebanese Specialty Restaurant.
Plaža: Hotel se nalazi na svojoj plaži gde je jedan manji deo sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je kupališna zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane.
Usluga: Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Gostima je na raspolaganju glavni restoran kao i barovi. U konceptu su lokalna alkoholna i bezalkoholna pića i užine.Plaća se:uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude