Unahotels Naxos Beach

Opis

UNAHOTELS NAXOS BEACH 4* /Đardini Naksos/ - https://www.gruppouna.it/unahotels/unahotels-naxos-beach-sicilia

Lokacija: Hotel je smešten je u mestu Đardini Naksosa, u zoni Rekanati, na sopstvenoj peščanoj plaži.
Sadržaj: U sklopu hotela nalaze se 4 bazena od kojih su 2 dečija i jedan olimpijski, 5 restorana, 4 bara, teniski teren, teretana, teren za odbojku, teren za košarku, centar za ronjenje i vodene sportove, prodavnice, mini-klub, baby-klub, salon lepote, diskoteka, amfiteatar u kojem se organizuju razne dnevne i večernje animacije. Postoji mogućnost mnogobrojnih sportova na vodi uz doplatu na licu mesta. Iznajmljivanje peškira na plaži 1 eur, svaka zamena peškira se naplaćuje isto. Unutar kompleksa sve usluge se plaćaju hotelskom karticom, na koju se prethodno položi novac na recepciji. Hotel, za svoje goste, ima na raspolaganju šatl bus do podnožja Taormine (početak žičare) i nazad, tokom čitavog dana, čije se korišćenje mora najaviti na recepciji. Ležaljke i suncobrani na plaži se plaćaju, dok je korišćenje ležaljki na bazenima besplatno.
Sobe: Hotel se sastoji od glavne zgrade (ukupno 189 klasik ( nerenoviranih) i premium (renoviranih) soba sa direktnim ili bočnim pogledom na more) i kompleks  vila (ukupno 448  dvokrevetnih, trokrevetnih i porodičnih soba sa pogledom na vrt). Svaka vila ima od 9 do 12 soba, koje se nalaze u prizemlju ili na prvom spratu. U klasik i premium sobama može boraviti maximum dvoje odraslih i dete do 12 godina. U family vila superior sobama može boraviti isključivo dvoje odralih i dvoje dece do 12 godina. Sve sobe su klimatizovane i imaju SAT TV, telefon, sef, frižider, kupatilo sa fenom za kosu, balkon ili terasu. Krevetac za bebe se doplaćuje 8 eur po dana ili 50 eur nedeljno i plaća se na licu mesta.
Usluga: Usluga u hotelu je na bazi polupansiona (doručak i večera-švedski sto). U večeru je uključeno 1/2 vode i 1/4 lokalnog vina.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude