Hotel

Opis

Smeštaj je u Pragu (Češka) u hotelu sa 3*. Svaki hotel iz ove ponude ima restoran, a svaka soba ima tuš/WC. Smeštaj je u nekom od navedenih hotela do popune mesta:

Hotel Olympik Congress 4*http://www.olympik.cz/

Hotel se nalazi na liniji gradskog prevoza, na oko 5 minuta hoda od metro stanice. Udaljen je na oko 10 minuta vožnje od starog centra Praga i na oko 16 km od Praškog dvorca. Hotel poseduje restoran, bar u lobiju , wifi internet i parking. Sobe su sa kupatilom (T/WC),fenom za kosu, klimom, TV-om i telefonom. Doručak je kontinentalni švedski sto.

Hotel Duo Praha 4* -  https://www.hotelduo.cz/en

Hotel se nalazi na liniji gradskog prevoza, na oko 12 minuta od centra grada. Hotel poseduje restoran, bar u lobiju , wifi internet i parking. Sobe su sa kupatilom (T/WC), fenom za kosu, klimom,sefom, TV-om i telefonom. Doručak je kontinentalni švedski sto.

Hotel Top 4* - www.tophotel.cz

Hotel se nalazi na liniji gradskog prevoza, na oko 7km od centra grada i na 800m od tržnog centra Chodov. Hotel poseduje restoran, bar u lobiju , wellnes, wifi internet i parking. Sobe su sa kupatilom (T/WC), fenom za kosu, klimom, TV-om i telefonom. Doručak je kontinentalni švedski sto.

Hotel A&O Prague Rhea 3* - https://www.aohostels.com/de/prag/praha-rhea/

Hotel se nalazi na liniji gradskog prevoza, na oko 6km od starog centra grada. Hotel ima restoran, bar i parking.
Sobe su sa kupatilom (T/WC), TV-om i telefonom.
Doručak je kontinentalni švedski sto.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude