Okaliptus Hotel

Opis

- 17% POPUSTA uračunato u cenu
 - GRATIS smeštaj za 2 dece do 7 godina
Polo
žaj: Hotel se nalazi u mestu Bitez, pored same plaže, oko 6 km udaljenosti od centra i 45 km od aerodroma u Bodrumu. Renoviran je 2013. godine.
Smeštaj: Standard sobe sa kupatilom (tuš/ wc i fen ), sef (uz doplatu), telefon, klima uređaj, mini-bar (uz doplatu), SAT TV, balkon ili terasa.
Sadržaj: Recepcija, lobi (bežični internet besplatan u ovom delu hotela), otvoreni bazen sa odeljkom za decu, 2 restorana, 2 bara, stoni tenis, pikado, bilijar, šah.
Usluge i aktivnosti uz doplatu: sef na recepciji, sef u sobi, sva pića (bar pored bazena i tokom večere), posluženje u restoranima van perioda obroka, posluženje i pića u a' la carte restoranu “Okaliptus”, posluženje u barovima, vodeni sportovi (motorizovani i mehanički), room servis, korišćenje telefona.


Usluga: Polupansion (doručak i večera je “švedski sto” - samoposluženje, izbor obroka). Doručak se služi u glavnom restoranu od 08:00 – 10:00, švedski sto - samoposluženje, izbor više obroka (u ceni su određene vrste sokova, čaja i kafe, ostalo napitci uz doplatu. Večera se takođe služi u glavnom restoranu od 20:00 – 22:00, švedski sto - samoposluženje, izbor više obroka.
Plaža: Plaža je peščana, suncobrani i ležaljke na plaži i pored bazena- besplatno korišćenje za goste hotela.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude