Titanic Deluxe Bodrum

Opis

- 20% POPUSTA uračunato u cenu
- GRATIS smeštaj za jedno dete do 12 godina

Položaj: Hotel se nalazi na  25km od centra Bodruma, 3 km od mesta Guvercinlik, i 15 km od aerodroma u Bodrumu. Hotel je otvoren 2016.godine, ima 293 sobe i 7 vila.
Smeštaj: Standardne sobe (oko 35 m2): imaju pogled na more, twin krevete, klima uređaj, Lcd TV, telefon, mini-bar (dopunjuje se dnevno), set za kafu i čaj, sef, kupatilo, bade mantil i papuče fen, balkon.
Sadržaj: Glavni restoran, pet a la carte restorana uz obaveznu rezervaciju i kuver, 10 barova, 2 otvorena bazena, dečiji bazen, aqua park sa 10 tobogana, zatvoreni bazen, SPA centar, odbojka na plaži i u vodi, joga, pilates, tenis,boćanje, pikado, košarka. Wi-fi je besplatan.. Ponuda za najmlađe: mini klub za decu od 0-12 godina, dečiji bife u mini klubu, mini disco, dečiji bazen, igralište u hladovini, usluge čuvanja dece (plaća se). Kolica i baby monitori se plaćaju. Sportske aktivnosti: tenis, aerobik, košarka, odbojka na plaži, fitnes, stoni tenis, boćanje, pikado.


Usluge i aktivnosti uz doplatu: časovi, tenisa, ronjenje, spa centar, masaže i terapije, frizer, svi sportovi na vodi, bilijar,nargile,usluge fotografa, kabane na plaži i oko bazena, vino u a la carte restoranima, Beef a la carte restoran i Boat a la carte, internet cafe, kompjuterske igrice, sobna usluga, hemijsko čišćenje, pranje veša, telefon i fax.Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni. Peškiri za plažu se plaćaju.
Usluga: Ultra all inclusive -sve uključeno - doručak, ručak, večera, sladoled, dečiji bife za vreme doručka i večere, poslastičarnica od 11:00 - 23:00h, razni snekovi u toku dana, bezalkoholna domaća pića, a la carte restorani uz obaveznu rezervaciju (samoposluživanje, izbor više jela).
Plaža: Sopstvena peščana plaža.


Periodi

Periodi:

Pronađenih rezultata: 0

Sortiraj po
Filter
  • Odrasli

  • Deca

Slične ponude